faabeli Legends


Vapaa-to-play spin kuuluisan roolipelisarja Fable lähdette taas uskalias seikkailuja. Paluu Albion takaisin ja tutkia maailmaa myyttien uudelleen.

Kehittämä Lionhead Studiosin RPG Fable Hanki ilmaispeli sivuhaara. Tarina täynnä myyttejä ja vaaroista sopii sinulle ennen Albion. Mutta älä huoli: olet yksin faabeli Legends koskaan mennä. Joko valita yksinpelissä, niin hahmosi on aina liitettävä kolme AI merkkiä tai valitset Co-op Osa. Täällä tulee osa neljän joukkueen kanssa oikeita pelaajia ja kieltää yhdessä liittolaisten kaikenlaisia ​​seikkailuja. Yhdessä kavereiden teet itse ne täyttää tehtäviä ja elää läpi enemmän sisältöä kuin joukkue. Slugfest vastakkaisia ​​merkki kuuluu lähtien omaan arkeen. Täällä, tiimityö on melko kysyntää, kun olet ei ottelu jompaakumpaa vastustajat.

Onko sankarillinen elämän ole sinun juttusi? Älä huoli, vuonna Fable Legends, voit antaa valtuudet tehdä elämän vaikeaksi kulloisenkin sankari joukkueet avulla alaistensa sekä konna. Näytä paha puoli teissä ja ärsyttää ketään, joka kääntyy sinua ja hännystelijät tiellä. Kuinka hyvä, että omistat konna on petollinen olentoja käytät asiakkaan tarpeisiin. Strategisesti fiksu päätökset ovat edelleen kysytään, haluatko selvitä vauhdikkaissa taisteluissa. joten asettaa kätyrisi taitavasti kuin mahdollista lisätä mahdollisuus voittaa. Joka Minion joka sankareita tähdätä, päätät yksin.

Tehtävälle on useita merkkejä yksilöllisiä vahvuuksia ja heikkouksia, joista valita. Mitä enemmän aikaa vietät pelin, sitä enemmän hopean siirtyy tilillesi. Tämä käytätte sinut paremmin kohteita. Lisäksi päättäjät tarjoavat sankari kierto, olet aina neljä sankareita ilmaiseksi valintaan. Konna, mutta sinun hyökätä takaisin pinta-olentoja, jotka avaat pelin aikana. Räjähtävä miinat ja muut ansoja ostat tai saat itse käyttämällä pelin sisäistä valuuttaa.

Faabeli Legends näkyy Ilmaispeli Game Lataa Sekä PC Windows 10 ja Xbox One.