Diep.io


Du kontrollerer free-to-play nettleser og mobilspill Diep.io en liten tank som du skyter geometriske figurer og andre aktører.

I free-to-play spill av dyktighet Diep.io om du tar kontroll over en tank og du leverer kamper med spillere fra hele verden. Som i den populære nettleseren og Mobile spill Agar.io spillet minner om millimeterpapir. Overalt på banen små gule firkanter, blir røde trekanter og andre geometriske former fordelt. Ved å trykke på mellomromstasten tappe (i nettleserversjonen) eller i appen på skjermen på smarttelefonen eller nettbrett, fyre deg av ballene som har samme farge som din rustning. Når du møter en av formene, vises et liv bar, og når den er tom, forsvinner figuren. For hver eliminert skjemaet får du erfaringspoeng. Visste du samler nok av det, stå du til nivået og kan styrke dine våpen.

For hvert nivå som du avanserer i Diep.io, får du et punkt som du kan fordele på åtte forskjellige attributter. Du gjør med det, for eksempel kuler kraftigere, tank mer robust og øke bevegelseshastighet. I tillegg har du muligheten til å oppgradere hele bilen og utstyre den med flere opptaksenheter. Dette gjør at du for eksempel å skyte samtidig i fire eller flere retninger eller for å gjøre flere skudd.

Ta i Diep.io andre spillere under angrep!

I tillegg til ulike former er tilgjengelige i Diep.io kurs fiendtlige stridsvogner. De er styrt av andre spillere, og din oppgave er å ødelegge dem. Hvis du zerlegst en annen tank, du får veldig mange erfaringspoeng. Ballene dine fiender du bør selvsagt heller unngå. Selv om du kan gå inn umiddelbart inn i bildet igjen, men mister alle forbedringer og har til nivå opp bilen igjen.

Det finnes forskjellige spillmoduser i Diep.io. I sandkassemodus møter du noen annen spiller, og du har sjansen til å bli vant til kontrolleren alene. Dette er spesielt egnet for de å komme i gang. I lag-modus bli med deg sammen med andre spillere og setter deg opp mot andre tanken driver. I FFA-modus (gratis for alle, aka Deathmatch) hver mann for seg selv og mot alle.