Dragon kaupunki


Miten söpö! Lukemattomat pienet lohikäärme vauvoja odottaa Dragon kaupunki odottavat esille teitä ja koulutettu.

Jalostus uusien lajien lohikäärmeitä ja lähteä korjata areenalla! Dragon kaupungin saat lohikäärmeen tuuletin tietenkin täysin omalla kustannuksellaan. että ilmaispeli mobiili ja sosiaalinen peli Kasvatamme olet uskomattoman söpö kopioihin sitten versorgst parhaan tietämykseni.

Rakentaa vaikuttava Dragon kaupunki!

Täällä rakennetaan oma vähän henkilökohtaista imperiumi ja kehittää sitä lähetettiin, kelluva Dragon City, aivan kuten unelma muita pelaajia. Maatilat, kauniita rakennuksia ja kauniita koristeita olet kiinnittää kaikkien huomion kaupunkisi. Kulutat huomiota lohikäärmeen jalostukseen ja katsoa sitä omassa Dragon kaupunki hyvin lyhyen ajan söpö pikku palon breathers täynnä. Yli 100 erilaista lohikäärmeet ovat jo pelin. Päivitykset mutta odottaa aina uusia eläimiä.

Jään tai sähköllä?

Yhteensä kymmenen lohikäärme tyypit ovat saatavilla pelin, kuten sähkö-, tumma, metalli- ja jäätyy. Sinä päätät, mitä tyyppejä hoivata ja yhdistellä keskenään. Lisäksi olet vastuussa hyvinvoinnista oman maksuja. Siksi ruokkia niitä ja sinä treenata söpö kumppaneita ja ovat varovaisia, että he saavat vahvempi. Loppujen lopuksi se vetää pois lohikäärmeen master pian areenalle. Kysyt lennon eläimiä torjutaan joukkueet ja yrittää voittaa jopa tehokkain vihollinen lohikäärmeitä. Täällä voit kilpailla muita pelaajia vastaan ​​ja lukemattomia mauserst sinulle joitakin taito amatööreistä kasvattajat pelätty lohikäärmeet mestari Dragon kaupunki. Vähitellen tulet jopa joitakin yli 160 kohteet, jotka ovat ilmaispeli Dragon peli.

Mobile ja pelattavissa Facebookissa

Dragon Kaupunki on sekä Android-Laitteet sekä iPhone- ja iPad käytettävissä, mutta voit myös suoraan peliin Facebook kokeile. Kaikki nämä versiot ovat ilmaispeli, joka on vapaa pelaamaan.