Imperia verkossa


Kun maailma Imperia Online taakka kruunu voidaan jakaa tai ei! Tapaa päätös.

Se on tumma ja julma aikakaudesta, jolloin iloa urhot, ja henkilö on tehnyt miekkaan. Tässä keskustelussa täynnä petollinen naapurit ja kunnianhimoinen hallitsija sinun täytyy mennä pidemmälle simple alkuja ja treenaat teho keskus.

Monet kädet työ

Kerätä uskollinen aiheita, anna heidän työskennellä sinulle, ja luovat pohjan oman imperiumin. Kovat työntekijät toiling oman treasury; sillä tutkijat tutkivat tekniikoita, joita tarvitaan antamaan hyötyä sinulle; tehokkaita vakoojia verkkovierailujen maassa, jossa voit ottaa sinulle uusia alueita.

Tutustu hienoja ihmisiä hovissa ja käyttää niiden ominaisuuksia eduksesi. Viisas kuvernööri on ääriään myöten täyttää kassaan, rohkea yleensä voi kääntää taulukot jopa toivottomaan taisteluun.

Mutta huomaa: Et ole yksin tässä maailmassa strategiapeli ja monet mahdolliset valloittajat ravistelevat niiden sabres sinun portit. Varovaisuus on paikallaan! Rakenna linnan ja rakentaa suuri ja vakaa seinät. Ja jos tämä ei riitä - solmia liittoutumia luotettu ystäviä. Jos ihminen voi pudota, vahva veljeys sitkeästi. Rinta rinnan liittolaistesi aiot kouluttaa armeijoita, valloittaa uusia alueita ja osallistua verisiä taisteluita vastaan ​​yhteisiä vihollisia. Kasaantuvat vaurautta ja valtaa, laajentaa vaikutusvaltaansa ja kun yhden aikakauden loppua lähestyy - varaudu suurimman haasteen Imperia verkossa ennen!

Ultimate upokas sodan

Tapahtuma "hallitsija valtakunnan" on sulatusuuni laittaa taitosi ja rohkeutta koetukselle sodan. Armeijat hukkuu, ovat linnoja putoavat, ja kentät muuttuu punaiseksi verestä kaatuneiden, kun mahtava liittoutumia kohtaavat viimeisessä taistelussa valta valtakunnan. Kun sumu haihtuu, vain arvokas pysähtyy ja loput on pöly historian lehdille Imperia Online.