Tanki verkossa


Tulta! Ilman ladata ja käyttää esteitä et kuulu Tanki Online taistelukentällä ja näyttää kaikille mitä on teissä.

vapaassa selainpeli Tanki verkossa käydään lyhyt kierroksilla oikeita pelaajia vastaan. Ohjaat kolmiulotteinen ympäristö tankki yli mäen ja Dale, aina hakevat vastustajat. Esteet ja pensaat tarjoavat runsaasti tilaa löytää itsesi etsivät hankala kumppani kattavuus ja suunnitella väijytys. Tämä lyhyt hengähtää olet kipeästi vaan.

Koko kartan, tarkista laatikot, valmiina pitämään yllätyksiä sinulle:

  • korjaus laatikot: Regeneroi 200 suojaus pistettä sekunnissa ja vaikutusten lieventämiseksi pakkasen ja palo 2 sekuntia
  • kaksinkertaista suojaa: Suojaus säiliön tuplaantuu 45 sekunnin
  • kaksinkertainen vahinko: Tuomitsette 45 sekunnin kaksinkertainen vahinko
  • kiihtyvyys: Maksiminopeus tankkiin lisääntyy 45 sekunnin
  • maamiinojen: Ylimääräinen ase, että voit laittaa suoraan teille ja aiheutetaan 120-240 vahinkoa vihollisen, jos hän menee siitä

Jos Tanki Online Play ja nähdä vihollisen tankki, yöpyä paras aina liikkeellä ja tulta täynnä putkeen.

Tanki verkossa

Lyöttäytyä muiden pelaajien!

Jos lähetit matkoille alueilla yhdessä lisävoimia, voit varmistaa ratkaiseva etu taistelussa voittaa itsepäinen vastustaja.

Helppo oppia, vaikea hallita

Jos ensimmäinen ratsastaa ja taisteluja ei ollut onnellinen, älkäämme roikkua pään! Monenlaisia ​​ammuksia ja lukuisia parannuksia, kuten aseita, ajo jalustoja ja muiden mikro parannuksia käytössäsi ota Tanki Online uran hyökkäys.

Tanki verkossa

Vaikka lumessa se saa hänen korkea.

maksetaan päivittämällä kiteet, jonka voit joko ostaa tai keräämään Tanki Online ajan. Voit siis vähitellen edelleen parantaa ja nousevat voittaja taistelukentillä oman teräksen peto.

Joukkueen kanssa muiden Tanki Nettipelaajat pysyväksi voitokas säiliössä taisteluissa. Jäsenenä tiimin voit kostaa ja lisäksi oppia temppu tai kaksi ylöspäin sotapeli Superior säiliön kuljettajia. Yhdessä te pelastaa sinut jännittävä joukkue taisteluita, rakentaa yhteistyötä yhä pidemmälle ja tehdä itse yhtenä nimessänsä kaikille pelaajille Tanki Online.

Tanki verkossa

Kun oikea strategia tiimisi vastustajia.

Tanki Online pelata ja huipulle rankingissa

Riippuen siitä, kuinka onnistunut toimit jokaisella kierroksella, saat pisteitä armeijassa ranking-järjestelmä pelin. Riippuen voit omalta kokonaispistemäärä iloita ylennyksiä ja vahvempi versiot -taisteluajoneuvo. Mitä korkeampi sotilasarvo, sitä parempi on aseita ja päivitykset tankkiin. In toiminta peli Tanki Online joten voit pitää kiivetä korkeammalle puolat on urallaan ja valtti eri pelitiloissa.

Tanki verkossa

Suojaa lipun vihollisen hyökkäys!

Kaiken voit kiivetä 30 eri riveissä vuonna Tanki Online. Noviisi ja yksinkertainen sotilas ruumiillista, kersantti, kersantti, luutnantti saakka yleisen tai korkein: Sillä 30. paikallaan, Generalissimo, yhteensä 1.400.000 kokemuspisteitä tarvitaan - pitkäaikaisen motivaation Tanki Online pelaaminen on niin huolissaan !

Lukuisat tiloja

Paitsi normaali kierrosta tyyliin "kaikkia vastaan", jossa jokainen vastaan ​​kaikkia ja taistelukentällä valtava kaaos, voit myös tiloissa "kontrollipisteet" ja "Lipunryöstö" todistaa taitosi. Molemmissa tiloissa se tulee tehdä valloitukset joukkueensa - joko kohdat, joita jaetaan kortti tai lipun vastustaja.

Tanki verkossa

Uuden matchmaking testataan vasta torstaina klo 16.

Vaihtoehtoisesti voit asettua moninpeliin yhdessä ystävien "Team Deathmatch" haasteeseen siirtyä muille ryhmille taistelussa. Tässä joukkuepeliä sinun ja joukkuetovereiden on tärkeintä.

Vaikka olet nyt saanut halu saada omaan teräksestä kolossi ketjuilla keräämään voittoja, kokemuspisteitä, kristallit ja päivityksiä auton, älä odota enää ja vielä alkaa tänään pelata ilmaiseksi Tanki Online.

Ja jos et voi päästä pois nopeaa toimintaa tarpeeksi, mutta toivoa vaativampaa grafiikkaa, pit taitosi seuranta Tanki X todisteita!