Naruto verkossa


Olet jo iso anime fani, mutta sinulla ei ole vastaavia peli löysit? Mutta sitten sukeltaa maailmaan Naruto Online!

Halusit Naruto koskaan halua ilmaiseksi ja kokemus selaimen, tarvitsematta hyväksyä pitkään ladata? Sitten olet aivan oikeassa. seiso Naruto verkossa riskien ohella suosittu merkkiä on paras ninja ikinä! Kiistatta Naruto Uzumaki on merkittävä rooli tässä anime pelissä. livahtamaan rooli kuuluisa sankari, ei kuitenkaan ole mahdollista. viisi uutta hahmot olivat sen sijaan tätä MMORPG luotu että sekoitus saumattomasti Naruto maailmankaikkeus.

Kaikki sankareita ovat!

Päätitte olla sankari, seikkailu, että on monia yllätyksiä sinulle alkaa. Naruto Uzumaki haluaa tulla Hokagen. Matkan varrella on kuitenkin hänen paras ystävänsä Sasuke joutuu vaikeuksiin ja päälle, että rauha saadaan palautettua. Joten siellä on paljon tehtävää tässä pelissä. Aseta tiimi yhdessä eri sotureita, joista jokainen täyttää erilainen tehtävä taistelukentällä ja yrittää antaa tarinan hyvä lähtökohta!

Naruto verkossa

Kohtaat Naruto Online tuttu merkkiä anime.

Yhdistämällä eri taistelutyylejä

Vuoden seikkailu opit monenlaisia ​​taitoja ja parantaa taistelu taitoja. Tyhjentää Yhdistä Nin-Jutsu, Gen-Jutsu ja erakko tilassa vastustajat voimakkaita hyökkäyksiä pois tieltä. Riippuen siitä, mitä merkkejä sinulla on ryhmässä ja miten he näkevät itsensä, comboista pudota vahvemmaksi tai heikommaksi. Vain oikea strategia ja oikea joukkue olet voitokas.

Naruto verkossa

Silloin tällöin ilmestyy Kyûbi.

Yksi- tai moninpelissä? Sinä päätät!

Naruto Online koet lukua virallisen Naruto tarina. Täällä käyt matkalle eri paikoissa, jotka tuntuvat sinulle tunnetaan ystäville. Muun muassa on kyse kylässä Konoha. Tiedät juoni anime jo ulkoa? Sitten sulkeudu yhdessä ystävien ja taistelu valtava pomoja World ja tutkia ryhmä Dungeons!

Tarvittavat aitous Naruto luoja Masashi Kishimoto, joka on aktiivisesti mukana kehittämässä pelin tarjoaa.