togstasjon


Nyt den luksuriøse livet til en velstående jernbane magnat. I togstasjon klatre deg en stor å gjøre forretninger på banen.

Fra de første damplokomotiver til diesel og elektriske lokomotiver til moderne tog i moderne tid - i mobilen og online spill togstasjon jernbane fans vil få sine kostnader.

Moro for store og små

Fascinasjonen av sniffet jern hester kan bli funnet likt mellom unge og gamle. I jernbaneSpill togstasjonen kan du unne deg denne lidenskapen til deres hjerter innhold. Enten som en stille beundrer eller dedikerte samlere av modelltog spiller ingen stor rolle. Men byggingen strateger Ikke forkjærlighet for jernbane essensen av økonomiske og transport simulering er desillusjonert noe.

Når hele verden

I togstasjon bygger du et eget jernbanestasjonen, weiterentwickelst du bit for bit og ausbaust. Gjennom avtaler med andre bedriftseiere og handels du erwirtschaftest deg de nødvendige midler for å komme i gang som en jernbane eier. Dine funksjoner du sender til hele verden, forbi vindmøller, fjell med snødekte topper eller urbane ravinene skyskrapere. Stål i San Francisco, bensin til Rio de Janeiro eller London, bestemmer du alene hvor og hvordan du gjør profitt.

Diesel eller maglev?

I togstasjon er det fire forskjellige typer tog: dampmaskiner, dieseldrevne lokomotiver, elektriske biler og magnetisk levitasjon. Avhengig av hvilken type du benytter, deg forskjellige bonuser, for eksempel ekstra erfaring eller fortjenestemarginer, bruk. Gold du tjener først og fremst ved å transportere passasjerer og post. Med forsendelse av varer og produkter du oppfylle kontrakter og kan fremme din stasjon. Du er også spesielle vogner er tilgjengelig som du kan rake i mange erfaringspoeng.

Hva gjør denne Zugspiel er rekke autentiske tog. Lokale og internasjonale modeller fra hver epoke av jernbanehistorie kan bli funnet på vei til toppen av rangeringen. Funksjoner som:

  • VR Class L Triple
  • Acela CP
  • BR Klasse 50
  • SNCB Klasse 77

I Trainstaition en passende lokomotiv for alle. Spillet starter du enten direkte i nettleseren på din PC eller du får deg tabletten app for iPad og Android-enheter i hver butikk.