Scarlet Blade


Spill som Scarlet Blade inn i huden av en kriger for å redde menneskeheten fra undergang.

Svingete ledende damer gi nødvendig ånd og er de hemmelige høydepunktene i fantasy RPG Scarlet Blade. Verden er igjen på randen, og med det hele menneskeheten. Ved en snikende angrep av fremmede inntrengere jorden ligger nå i ruiner. Det eneste forsonende trekk er fet og svært overdådige damer som spenne seg som siste forsvarslinje mot utslettelse.

i Scarlet Blade om du tar kontroll over en av disse modige krigere og kjempe mot den forestående undergang. Armor er generelt også sterkt overvurdert, så du begrense deg til det essensielle og betörst motstandere med dine ekspansive stimuli. I tillegg vet du dette om genetiske forbedringer som vil hjelpe deg å bekjempe angriperne.

Som Mech i kamp

Men bak fasaden av sexy Scarlet Blade setter en standard online rollespill med Fantasy tema. Kamper i sanntid, bedre ferdigheter og selvfølgelig stramme drakter bestemme det meste av spillet. I tillegg kan du kontrollere en gigantisk robot og rock slagmarken så rett for en viss tid. De mechs har en enorm ødeleggende kraft og la noe være ugjort. Også i tillegg til de mange kvinnelige karakterklasser finner du foran den mannlige jegere med sine dødelige kniver i online rollespill. Som Mech han står av damene i ingenting.

Det er også Last ned spill omfattende Player vs. Spiller kamper, som tar på store slagmarker opp til 160 spillere mot hverandre. Det er best å låse deg selv i disse sammenstøtene en guild, så du kan i en nødsituasjon, et gruppemedlem fritt holde ryggen mens du metzelst deg vei gjennom horder av fiender.

Scarlet Blade er et free-to-play rollespill, du kan starte nedlastingen deg gjennom den offisielle nettsiden for gratis. Deretter velger du en kriger av ditt valg og vise hva som er i deg.