Clash Royale


I Clash Royale du ikke gå opp mot dumme AI motstandere, men mot andre spillere! Du kan forvente en blanding av tårnet forsvaret og kortspill.

Super, skaperne av mega-suksessen Clash of Clans, har du multiplayer strategispill Clash Royale en ny variant av den kjente Tower Defense-sjangeren. Du duellierst deg i gratis mobil spill med andre spillere og prøve å blåse kongen eller prinsessen av dine motstandere fra sitt tårn. Men, selvfølgelig, være forsiktig, motstanderen gjør det samme før med adelig familie! Så du har til å motsette seg det alt du har å tilby.

I Clash møter Royale tower defense collectible kort

Den free-to-play multiplayer spillet Clash Royale starter på Trading Card System. Med hver kamp, ​​vil du tjene deg skatten kister som inneholder nyttige kart. Så du sende soldater til slagmarken, synes noen kraftige staver eller bekymre seg for forsvaret av inventar. Tallene er ikke ukjent, men alle kommer fra Clash of Clans. Knight, Princess, baby drager og alle de andre gir seg i Clash Royale ære.

Clash Royale

Du setter din egen kortstokk sammen.

Gradvis du utvide kortsamlingen før du kan sette sammen din ultimate dekk for å kjempe deg en dag. Selvfølgelig, det er ikke bare en taktikk som fører til suksess. Det er opp til deg å velge sin egen strategi og lage en matchende dekk - akkurat som du er vant til fra vanlige trading kortspill der.

Kortene er blant annet i henhold til deres sjeldenhet delt:

  • vanligvis (For eksempel, Ritter, bomber, Archer)
  • sjelden (F.eks gigant, Valkyrie, tab griser)
  • episk (For eksempel Drachenbaby heks Golem)
  • legendarisk (F.eks Lavahund, Eismagier, Princess)

Byttekort og spille med venner!

I Clash Royale tårn kamper i mange arenaer utkjempet. Du har imidlertid ikke i utgangspunktet tilgang til alle steder, men låse den opp gradvis i løpet av spillet gratis.

Clash Royale

De nye endringene vil bringe mer balanse og rettferdighet i spillet.

Hvis du spiller med venner sammen liker, Bare grunnlegge en klan! Dette gir deg muligheten til å handle med allierte kort og så kanskje til ulempe en eller annen mektig enhet eller en kraftig magi uten å måtte håpe på flaks på å åpne kister. Selvfølgelig kan du utfordre selv for private dueller og så prøve nye kombinasjoner av kort vennene dine i Clash Royale.