HEX – Shards of Fate


Trading kortspill er ofte du strikke for enkelt? Du leter etter den ultimate utfordringen? Med HEX søket finner en vellykket slutt.

Velkommen til Entrath

I HEX - Shards of Fate deg inn i verden Entrath der to allianser møte hver rolle spiller typisk nådeløs.

Under banneret av Ardent, folkene i den øvre verden, spesielt mennesker, alver, orker og coyotes samles. På den annen side har en mørk Federation konspirerte fra underverdenen for å stoppe Ardent Alliance stoppe opp. Blant dem er det nekrotiske døde, en blanding av Orcs og edderkopper kalles myr, folk i dvergene og kampen kaniner, kjent som Shin'hare.

Entrath er en enorm verden med endeløse fangehull og skapninger venter på å bli oppdaget. Løs de spennende oppgavene, lytte til fantastiske historier og finne store belønninger. Bestem deg for en side i kampen og gjør mester løpet HEX - Shards of Fate seg selv. utstyre den med talent, verktøy og annet vilt fra kritiske ferdigheter, for han er den avgjørende faktor i kampen mot andre spillere. Jo bedre du spiller, jo mer effektivt kan du også utstyre den og stige evne nivå.

En blanding av MMORPG og TCG

PvE innhold høres ut som mye som RPG på. Et annet særtrekk: Noen spillmekanikk tilgang også utenfor selve duellene. Og utvikling - ellers en no-go i handel kortspill - er av fundamental betydning i HEX. Velg deg dine egne strategier, utveksle kort og dirigere dekk tilsvarende. HEX - Shards of Fate er fortsatt mer en TCG enn noe annet, så konsentrere seg om kortene dine og hvordan utveksle dem.

I samlekortspill groper deg i laug, bytte og selge dine kort og dekk eller be dem til venner som en trening dekk tilgjengelig. Hvis alt går etter planen, har du delt med dine allierte sjansen til å bli den sterkeste Klanen i verden. Selvfølgelig kan du også trene alene, å endelig være i frontlinjen i verden holdt turneringer. Fordyp deg i den ekstraordinære verden av Entrath, erfaring eventyr og spille kort ...