S4 League


En futuristisk actionspill der du kan spille med folk fra hele verden ballen? Hvordan er det å gå? S4 League gjør det mulig.

S4 League er et actionfylt online spill hvor du kontrollerer din egen alter ego konfigureres gjennom en 3D-animert verden. Målet med spillet er seier over fienden - alene eller sammen. For dette har du mange våpen og ulike ferdigheter tilgjengelig.

Actionfylte kamper i anime skytespill

Etter nedlasting S4 League starter med etableringen av din karakter. Antrekket over håret farge, for å ansiktstrekk, her din karakter liv. Alternativt kan du nå spille gjennom en tutorial. Etter det er det å se deg rundt og å bestride de første oppdragene der du får vite særegenhetene i spillet og som en belønning et par PEN, den valutaen S4 League, får. Dette kan du veksle til nye våpen, verktøy og ferdigheter.

Med hver nye oppdrag hone du dine ferdigheter og øve deg i arbeidet med de nye lekene. En ervervet dyktighet så "forankring" eller "usynlig" hjelper deg å overraske motstanderne fra bakhold for å raskt ta fly i panikk.

Forskjellige modi gir variasjon

To hovedmoduser du i tillegg til oppdragene. Den klassiske Deathmatch det er så mange andre spillere i en gitt tid til å beseire uten engang å forlate skje. På touchdown, en variant av Capture the Flag, prøve deg med andre spillere en ball, kalt Fumbi å bære i motsatt mål. Her lagånd. Enig ferdighetene til figuren din med lagkameratene, og så øke effektiviteten i hele konsernet. Er du mer den typen i frontlinjen eller gjerne hjelpe deg med dine venner beskyttelse og helbredelse?

Taktikk og lagspill er de viktigste egenskapene som resulterer i dette spillet for å vinne. På nivå 13, er det mulig for deg å hjelpe i kombinasjonsmodus nykommere og samle enda raskere erfaringspoeng. Nekt actionfylte dueller, utdannet fra Chaser modus og dermed nå nivå 100 av S4 League.