Lego City My City


Erstürme med gratis app Lego City My City en by full av eventyr. Som en liten firkant Hero gå på en jakt til neste, til du som en racer eller Hubschrauberpilo

Byen sparer ikke av seg selv! Den gratis spill for Lego-serien er en underholdende samling av minispill, som alle er basert på typiske temaer fra Lego City World. I det du opplever hverdagen til en Lego-helten i storbyen. Du vil for eksempel politimann eller brannmann for å gjøre kriminelle arrestert og sette ut branner. Enten til fots, med bil eller båt bestemme dette alene deg. Selv Castaways er det nødvendig å redde dem fra ekle haier, så bevise motet som medlem av Kystvakten. Hjelpsomhet du demonstrerer best kjent som veikanten nødhjelp. Den nette Kerl med bergingsbil er alltid der når et sted Ikke i Lego menn. Noe brute Det er som leder for riving tjenesten Blazed: Med den enorme wrecking ball du vise hva som er for en ekspert på demontering av Lego-klosser i deg. Hvis du føler deg mer som hastighet rush, så du kan i Lego City My City også for dristige syklistene og motorsykkel racing spill fart av alle andre. Ikke minst laste flyplassen hangar for et besøk. I cockpiten på et fraktfly vil du bli en viktig transport piloter i byen. men ikke glem å ta hensyn til møtende trafikk!

Du skjønner, i motsetning til andre Lego mobile spill handlingen ikke roterer i Lego City My City drept bygge selv, men heller om å spille og oppleve. Så du kan bygge videre på, men å mestre korte, raske økter mellom hvilken som helst by fra grunnen av.

den barnelek My City Lego City finner du som en gratis online spill på den offisielle nettsiden til Lego samt en app i Google Play Store og iTunes. Gratis spill for mobiltelefoner og nettbrett er spesielt rettet mot barn i alderen 5 til 12 år, som det har ingen skjulte kjøpe muligheter i programmet.