Lula online


Bygge en stor virksomhet imperium og bump konkurranse fra markedet ved å se befriedigst ønskene til kundene i Lula på nettet.

Lag en voksen underholdning imperium

Lula, den virtuelle tyske erotisk stjerne av 90-tallet er tilbake, nå som stjernen i sin nettleser spill av det samme.

Du må hjelpe henne denne gangen til å bygge en hel erotisk imperium. Her kan du starte veldig små og jobbe deg oppover karrierestigen, stykke for stykke opp før du har gjort en million dollar produksjonsbedrift i forkant av global erotikk markedet.

lage korte filmer penger

I begynnelsen bake deg i Økonomisk simulering Lula Online ganske små rundstykker, for startkapital er ikke veldig høy. Så du slår kortfilmer eller produserer raske foto sprer seg. For dette du engasjere opprinnelig kostnads ​​skuespillere som gjør noen krav, gi dem en liten leke i hånden og bekymring for en romantisk atmosfære for å føle seg komfortabel raskt. Med den første pengene du eventuelt bygge en profesjonell foto og film studio for å lansere høy kvalitet produksjoner. Den tilhørende nettsted kan ikke mangle. Sted aktivert en tekniker slik at rush ikke føre til at serveren til å krasje.

tilfredshet betaler

Gradvis du utvider kontoret og arbeidsflater, deretter utstyre de ansatte fra å bruke eksklusivt utstyr, spør noen ganger mannlige skuespillere og betale dem i henhold til deres arbeid. I tillegg har du også ta vare på den fysiske velvære av kvinner i Lula på nettet. Avhengig forseggjort filmproduksjoner og mer fornøyd de ansatte er, jo mer penger spyle filmer og bilder på din coffers. For spesielt vellykkede filmer, selvfølgelig, får du ulike prestasjoner og vise konkurranse der gummi møter veien og som faktisk er ansvarlig.