Devilian


"På slutten av tid, på slutten av lyset, jeg stoler på djevler og frykter ingenting." Er du klar for eventyr i Devilian?

Stå i dystre hack'n'slay spill Devilian kraftige Boss motstandere. I kampen med de mektigste skapningene i verden kreves gode ferdigheter hvis du ønsker å fortsette eventyret i denne RPG. Arrangementet finner sted i en verden kalt Aelkeina fra.

Utallige djevelske figurer som har det i for menneskelige sjeler, trengt en gang i verden. Intrigene til djevelen plassert på den gruppering av Benoit, en koalisjon mektig trollmann savnet. Dette resulterte i en stor krig. Gradvis merket et økende antall innbyggere som en såkalt Devilian er skjult i dem - slik at folk er kalt med djevelske makter ... en vanskelig historie. Nå djevelen ta tilbake til arbeid og prøve å erobre verden. Du møter dem som Devilian dristig disken og ta det videre med de sterkeste dyrene.

Actionfylte kamper

i Devilian etterfulgt av en travel slugfest den neste. Gjør du som Berserker, Shadow Hunter, Kanonierin eller Summoner tatt på monstrøse beist, som ikke kan umnieten med et balltre. Her allerede mer fra deg er nødvendig hvis du ønsker å overbevise hack'n'slay.

Selvfølgelig jobber du senere i online spill på dine ferdigheter. Ved du jakte monstre, sackst du et ferdighetspoeng som du eintauschst for nye eller bedre ferdigheter. Samle alle elementene du finner og eventuelt bruke senere kunne. Du kan lage sterke utstyr som du ønsker å gjøre uten.

Innen du vinne mer og mer styrke og sette deg større utfordringer. Enten spennende PvP kamper eller store kamper med djevelske dyr - Bruk alle dine ferdigheter og vise dine motstandere som faktisk kaller sjefen!