Drakensang Online


Opplev RPG-klassikeren som actionfylte online versjon. I Drakensang Online metzelst du deg gjennom horder av monstre.

Drakensang, kan navnet alene slå hjerter RPG fans i alle generasjoner. Med online avlegger Drakensang Online prøvd rollespillserien til å hoppe inn i verden av MMOGs og minnes ikke så mye til sin gode gamle fortid som en penn&Papir-bordspill, men heller til en annen klassiker, nemlig Blizzard hack'n'slay spillet Diablo.

TV sted gir en oversikt:

Modige helter ønsket!

I likhet med offline forgjenger for PC også Drakensang Online er satt i en grafisk imponerende fantasiverden. Her er det din jobb å gjøre din virtuelle alter ego til en bona fide helt. Mange utfordringer i ulike deler av bare venter på å akseptere det og sist ut hente fra din karakter i kamp med mektige fiender. I en førsteklasses hack'n'slay måte schnetzelst du deg gjennom horder av fiender.

Drakensang Online

Utforske ulike kart!

Enten et band med spyd væpnede gris krigere, befestede skjeletter eller hjort-lignende bueskyttere, i denne fantasy multiplayer spill spør du mot deg selv nådeløse fiender. I ugjestmilde Dungeons Drakensang Online du støter på store drager, edderkopper hekkende eller djevelen selv. Her møter du en fin ryddig monster med guts. takket være en Rekke kraftige evner du slår ned selv de sterkeste sjefene Drakensang Online er i stand til.

Drakensang Online

Du tar det på med sterke sjefer.

Velg din karakter klasse med omhu!

Hvilken klasse du trekker inn i eventyret, kan det være lurt å vurdere bra, fordi du ikke kan endre din beslutning senere. Du kan velge mellom:

  • drage kriger
  • Magiker
  • Dampfmechanikus
  • Ranger

Hvor nøyaktig kan du utvikle din karakter er helt opp til deg. For hver klasse du er i Drakensang Online omfattende ferdighets trær tilgjengelig via de punktene du distribuerer og dermed godt sette de områdene der helten din til å forbedre. Hver klasse har sine fordeler og ulemper. Som er riktig for deg avhenger av din spillestil.

Drakensang Online

Med riktig taktikk eliminere dine fiender.

Flott grafikk i en mørk fantasiverden

Drakensang Online tilbyr imponerende grafikk og flotte effekter. De ulike områder av spillet verden er atmospherically iscenesatt og er fulle av detaljer. Rennende vann, skyggevirkninger, så vel som de bevegelige elementer kan kobles inn etter ønske, eller bli slått av. Sun gir også en PC eldre design er ikke en hindring.

Drakensang Online er en gratis å spille Last ned spill. Selv om du trenger en mini-klient, men å starte umiddelbart etter registreringen.