Combat Arms: Reloaded


Du frykter ikke konflikten og kan sette opp en kamp med våpen? Da er du i Combat Arms: høyre Reloaded.

Den frie Shooter Combat Arms: Reloaded er ikke et spill for svak til hjertet. Du tilhører den hardkokte variasjon og gjerne presentere deg selv alltid nye utfordringer, uansett hvor hardt kampen kan være? Så velkommen til Combat Arms. Her trenger du ikke bare sterke nerver, men fremfor alt krigførende. I Combat Arms: Reloaded kaste deg selv ut av en kamp til den neste. Breathers du leter etter forgjeves. Klarte knapt en kamp, ​​og likte triumf kort, venter på neste motstander for deg. Før diverse scener lurer farlige motstandere som å slå. Stå dem i tett jungel i store industrielle ødemarken eller i det iskalde tundra!

Du bestemmer hvilke våpen du bærer

Før du finner deg selv i risikable slagene Combat Arms: Reloaded krasjer, må du først og fremst et tegn. Som du kan tilpasse på vilje. Du bestemmer hvilken hjelm som vest og andre elementer av klær til kamuflasje er mest hensiktsmessig for dine soldater. Men enda viktigere enn kamuflasje er den perfekte utstyr med våpen. Du er bortskjemt for valg - og selv ansvaret for å sikre at din soldat på slagmarken nok ammunisjon tilgjengelig. Noen eksempler på våpen som du aufstockst arsenal i Combat Arms Reloaded: 

  • maskingevær
  • rifler 
  • hagler
  • granater
  • Rakettene
  • gruver
Combat Arms: Reloaded

I Combat Arms: Reloaded tar du dine motstandere til målet.

Under skyte spill Combat Arms: Reloaded du kan alltid utvikle seg og avhengig av oppdrag må du kanskje noen ganger en lyddemper eller omfang karakteren din.

Spill sammen med venner!

Du kan logge inn Combat Arms: Reloaded med opp til 15 venner på enkelte oppdrag sammen og konkurrerer om å gå sammen mot fiender. Styrk soldater gjennom mange kamper vunnet, akkumulert erfaringspoeng og spillet valuta og bli en helt av Combat Arms: Reloaded.