Clash of Kings


Du bygger i fri mobilspillet Clash of Kings, et stort imperium, samle ressurser og lede dine tropper inn i leiren av dine fiender. Du møter fiendtlige hærer og ekle monstre.

Du spiller med gratis strategispill Clash of Kings i rollen som en innflytelsesrik linjal og løp for å slå i utgangspunktet lite oppgjør bit for bit i et imperium. Overalt i verden av online spill fiendens tropper streife. Sammen med avanserte jagerfly du strekke dem ned og ta verdifulle belønninger hjem. På hver tur får du vite nye områder og møte på fiendens hærer i Clash of Kings. Slik at dine tropper er opp til kampen, gjør du dem ut og gi dem kraftige våpen for hånden. Du setter medlemmene av hæren i solid rustning og spill forskning fortsetter å avansere, for å sikre deg enda mer utstyr.

Forekommer i PvP mot andre spillere!

Du møter i Clash of Kings, men ikke begrenset til datastyrte motstandere, men også til andre spillere. du kan erstatte deg med venner og finne allierte for en prat. Sammen du går mot fiendens tropper og andre klaner. Erobre fiendens slott og plyndre ressursene til andre spillere. Råvarene du bruker til å utstyre din hær og styrke. I tillegg PvP hendelser vil være i sanntids strategispill holdt regelmessig, hvor du kan sette dine ferdigheter på prøve.

Kite kampene i Clash of Kings

Blant de datastyrte motstandere, det er veldig spesielt Monster som du zoome for å få verdifulle belønninger: drager. Du kan støte skapninger på ulike måter:

  • Drage Fight: I dette scenariet, tar deg ett så mange bygninger for å tjene poeng. Jo mer du samler, jo høyere belønning som du får på slutten.
  • Dragons kampanje: Dette er et oppdrag som du bare kan gjøre rede sammen med din allianse.
  • Hus Drage: Du kan holde et hus drage som følger deg som en slags Tamagotchi i Clash of Kings. Hvis du tar vare godt vare på ham, gi deg ledsager gaver og støtte deg i kamp 

Hvis du klarer å gjøre kite i fantasispill, sackst du en drage skalaer. Så du smi spesielt sterk utstyr for hæren din. 

Bygg ditt imperium fra i Clash of Kings!

Kampene er ikke det eneste som står i Clash of Kings på dagsorden. Som hersker er din oppgave i middelalderen spillet også er å ytterligere fremme bygging av oppgjøret og dets økonomi. Du bygger hus, bygge brakker og setter forsvar til nettstedet for å holde deg fiender i sjakk. Bygninger som allerede er i oppgjøret, oppgradere deg bit for bit. Dette gir deg en sterkere soldater, bedre utstyr og mer ressurser.