lastebil nasjon


Med 400 hk under baken du trekke fra motorveiene på lastebil Nation. Som leder av transportselskapene lastebiler din bedrift.

Selv semi-trailer sjef

Kilometer lange syltetøy og konstant politikontroller er nå tilgjengelig for din hverdag. Hvis du er i Nettspill Truck Nation til å bestemme sin egen videresending fra bunnen av for å bygge, inkludert slike områder ubehagelige til din daglige virksomhet. Før du kan hvile som leder for videresending på sine laurbær, er det fortsatt mye å gjøre. Til slutt, ikke butikken ikke kjøre av seg selv. Igjen og igjen tror du dette tilbake til gamle tider, når du selv har gjort veiene utrygge som lastebilsjåfører og presset utallige overtid. Nå, derimot, gir du ditt beste og prøve så hodet slår et lite selskap til et solid selskap. Mens du er i stand til å trekke noen lønnsomme transport ordre om å lande og å gjøre noen av vennene dine som sjåfør, men det er uunngåelig at du tar plass selv bak rattet på en trailer. Men selv på veien gjelder: levde bare de sterkeste! Over tid, transport forespørsler er stadig mer komplekse, og konsekvent kunde gal. Men det du ikke gjør alt for kjærligheten til penger. Så lenge du ikke ender opp som utbyttere-Trucker gruppe kalt "The Corporation".

En lastebil drivere for enhver situasjon

Å få virksomheten rullende, må du derfor før eller senere andre drivere. Hvor praktisk at det er så få kandidater i strategispill som ønsker å jobbe for deg. I de fleste tilfeller vil du finne en rekke kandidater i arbeidsmarkedet og, selvfølgelig, overbevist hver av dem med sine egne styrker. Men hvor er sterke så vel som svakheter er. Mens den ene sjåføren har ikke mye utholdenhet, krymper fra risikable arbeidsplasser og fortsatt krever mye penger de neste lastebilsjåfører krever mindre forstått for ikke mange av framsyn og lojalitet. For hvilken kandidat eller hvilken kandidat du velger er opp til deg alene. Det viktigste er at de ansatte gjør overføringsordrer til det beste av sin kunnskap og tro, jet raskt gjennom virkelige byer - som Köln - og ikke dyrere enn nødvendig. All handlingen i Truck Nation utløper sving-basert. I en 12 ukers lang runde prøver du å konsumere en stor del av kartet for deg, og for å gjøre livet vanskelig for motstanderne.