The Sims Freeplay


I dette mobilspillet har du opp til 20 forskjellige karakterer under din kontroll. Opplev et liv i en annen type i The Sims Freeplay.

I 2000 ble et simuleringsspill utgitt, som nådde et bredere spekter av spillere, da det var vanlig på den tiden. Videospill var mer av et nisjeprodukt. Electronic Arts' The Sims bidratt sterkt i å gjøre videospill mer interessant for millioner av nye spillere. Med suksessen til mobile spill disse dager er det ikke uvanlig at hver gang, plukker opp telefonen til å spille en runde. Dermed er det ikke overraskende at denne serien har nå funnet veien til mobiltelefonen eller nettbrettet. Nyt alle de funksjonene som har gjort denne serien kjent i en free-to-play mobilspillet.

Simmen din, huset ditt, bilen din

Fra klær til hårfarge: I mangesidig karakterer, kan du bestemme til minste detalj utseendet på tegn. I menyen eksterne funksjoner kan også senere justere, men hvis du ombestemmer deg nok en gang. Har du la dine Sims å starte en karriere, de jobber hardt med deg simoleoner. Badestampen opp til den nye sofa: For hvilke ønsker bjeller og fløyter du tilbringer hardt opptjente spillet valuta, er gratis for deg.

The Sims Freeplay

Du utformer hjemmene til simmene kommer din vei.

I simuleringen spillet The Sims Freeplay du kan også dyrke dine egne grønnsaker. Når høsten er ferdig, går du under selv. Eller er du matlaging for hele familien, siden Toddler Oppdater Simmene kan faktisk også sette selv barn til verden. Alternativt kan du bare sette deg til et kjæledyr i ly venter nemlig mange hunder og katter for deg. Med jevne mellomrom oppdateringer vil bli publisert slik at du kan bruke til ulike aktiviteter deg nå, som for eksempel:

  • dressur
  • trolldom
  • Snorkling, avskalling
  • Spille i arkaden
  • matlaging
  • Bygge en drøm hus - fra kjeller til takterrassen
The Sims Freeplay

Sims elsker hverandre snakke.

Den mobilspill du opplever i sanntid. Er det med deg natt, det er mørkt, selv i en verden av Sims. Jo flere prestasjoner du møter, jo flere livsstil-poeng er til din disposisjon. Så du finansiere selv en rekke oppgraderinger. The Sims Freeplay er tilgjengelig som en gratis app for smarttelefoner og nettbrett, og krever en stabil internettforbindelse. Du kan spille på Windows Phone, Android-enhet eller på din iPhone og iPad.