Hay Day


En ku gjør "moo", men mange kyr lage bråk. I Hay Day er faktisk mye som skjer og du alene er ansvarlig for velferden til dyrene.

Hay Day er et gratis gård simulering, du spiller på din iPhone, iPad eller Android-enhet. Her schnupperst deg direkte fra smarttelefonen frisk luft på landet og lære om livet på en gård vite. Raskt vil du legge merke til at livet på landet er ikke så idyllisk som å hvile du vil neppe komme hit. The Farm spillet har nemlig kraftig i seg selv og alltid vente på nye utfordringer og oppdrag for deg.

Farm spillet "Clash of Clans"-Macher

I oppbyggingen spille Hay Day av Supercell (Clash of Clans, Clash Royale) du vie din fulle oppmerksomhet til gården din. Hver dag du bygger på din store felt av ulike planter som trenger å bli befruktet regelmessig, vannet og til slutt høstet i tid. Men det er så langt fra å bli avgjort, for deg selv verarbeitest avlingen videre. Derfor plante deg For eksempel, bakerier, sukker møller og meierier på gården. Dine egne varer laget du verscherbelst deretter på Bondens marked til vennlig bonde. Sikkert du kan finne det en eller annen måte delikatesse for deg.

Hay Day

Bygg din egen gård!

I tillegg tilegne deg selv til Livestock mobilspill Hay Day. Mange morsomme dyr venter deg i gården spillet, sorg, slik at de føler med deg veldig godt! Etter hvert som spillet utvikler seg har du også mulighet til å forbedre din gård med ulike verktøy, i tillegg alltid mer, friske oppgaver kommer til deg. I Hay vil Dag vise seg raskt om du har makings av en god bonde eller om du trenger å lære en ting eller to ennå.

Hay Day

Kyllinger kan ikke gå glipp av på gården din.

Hay Day gratis spill på telefon eller nettbrett

Med Hay Day vil du oppleve en morsom Farm Simulering i søte tegneseriegrafikk. Animasjoner gi mye moro og spenning på brokete gården. Pullin 'du snekkerbukser over, skli inn i de farge mønstrede gummistøvler og slå hagen din til en blomstrende gård!