Mobile Strike


Med en uinntagelig base og en mektig hær har du gode sjanser til å vinne kamper i free-to-play spill Mobile Strike.

i denne Mobile spill livet er bestemt av militære intrigene. Men du er veldig velkommen, fordi tross alt er det din jobb å gi en fryktinngytende hær på bena og å score poeng på slagmarken. Fra din base fra tüftelst deg på nye strategier og planlegger å utvide din base.

En base som et kraftig bolverk

Mange andre spillerne følger i Mobile Strike samme mål som deg. Så har rettet mange herskere på basen din. Så du ikke lider et nederlag etter en fra begynnelsen, gjør du deg selv på å utvide din base steg for steg. Som base ser til slutt, er en og igjen bare for deg. Det viktigste er sikkert. Ubetydelig så forsvaret er ikke, hvis du ønsker å score i Mobile Strike.

Militære enheter er forpliktet til målene dine

Så kommandant er godt forberedt til kommende kamper, jobber du med hans ferdigheter. På denne måten sikrer du deg selv en eller annen fordel som du ikke lenger ønsker å gjøre uten i mobilspillet. Endelig er sjef din sjef og påvirket utfallet av hver skuddvekslingen. For å lykkes i det lange løp, så det er ikke akkurat den rette blandingen av dine enheter, men også til ferdighetene dine sjefer.

Samlet, sjekk ut Mobile Strike mot 16 forskjellige typer enheter som du brukte for prosjektet. Ulike våpensystemer og kampkjøretøyer du er også tilgjengelig. Hvis du ikke er herantraust du alene å sta motstandere, har du fortsatt muligheten til å delta sammen med andre spillere i en av alliansen. Sammen med allierte sjansene øke dramatisk for en seier.

For å spille Mobile Strike, er alt du trenger en smarttelefon eller et nettbrett med iOS- henholdsvis Android-Operativsystem. Etter at du har lastet ned appen gratis fra Google Play Store eller iTunes App Store, kan du begynne med en gang.