Minecraft


Klötzchenbauen på farten takket være Minecraft - Pocket Edition! Lag dine egne verdener på smarttelefonen eller nettbrettet.

tinker med store verdener, samle alle slags forskjellige ressurser og kjempe mot onde zombier og andre skapninger: Enten i overlevelse eller Creative Mode - tilgjengelig i Minecraft dag og natt travelt for kreative hoder.

Noen Minecraft spillere bygge for å jevne virkelige steder eller store monumenter som ikke bare opphisse spillere.

Kjedsomhet er i åpen verden faktisk ikke, fordi tross alt det er noen steder enda en cookie kan pynte med en liten selvlaget kunstverk.

Stein for stein

Hvis du bare har fortsatt ikke nok av Klötzchenbauen Internett, som er "Minecraft å gå" en god måte for deg å spille spillet fra hvor som helst. i Minecraft - Pocket Edition Ulike moduler er tilgjengelige som du kan lage dine egne verdener deg. Fantasien kjenner nesten ingen grenser. Som i PC-spillet du begynne her også svært liten, og være i stand til å lage nesten ut av ingenting din egen oase.

Flere spillmoduser gi variasjon

Din lykke du gir, for eksempel, survival mode på prøve, som pent kommer ned til virksomheten, og du selv bør se opp for ekle skapninger. Ønsker du det enda ta ting rolig, er du prøver å fortsette som en hobby arkitekt eller byggmester og gestaltest mer imponerende bygninger. i Aufbauspiel Minecraft - Pocket Edition du beveger deg ved hjelp av en på skjermen navigasjonsknappen gjennom torget landskap. Her kan du zoome inn på visse ting eller rotere kameraet til å beundre bygninger fra ulike perspektiver.

For Windows 10, er det Minecraft i gratis demoversjon og en avgift for å laste ned. Minecraft - Pocket Edition er tilgjengelig som en app for Windows Phones, iPads og iPhones samt Android-enheter i butikkene som en nedlasting.