Mars morgen


Besiedle den røde planeten! Mars I morgen kommer du til å terra spesialister og å slå dem røde ørkenen til en andre Jorden.

Menneskehetens fremtid er i den røde sanden. Som Colonist du lander på Mars og tør en ny begynnelse, fordi den menneskelige sivilisasjonen på jorden står overfor sin nedgang. Ditt hjem verden er på fjellet og falt ut. Mat og habitat, synes det bare å gi på andre planeter: fødselen av Mars Tomorrow prosjekt

Den røde planet er den grønne verden

Men Mars i morgen er alt annet enn et paradis: Som plass pioner du er en av de første til å sette foten på den golde verden. Det første trinnet er å fremme viktige ressurser - ting som oksygen, vann, karbondioksid - og utvikle disse til essensielle produkter. Mars biler bringe råvarer til kolonien, som øker med inngripen snart og godt. Flere og flere mennesker vil bosette seg i kolonier som din og dermed pådratt høyere produksjonskjeder og konjunkturer. å samordne all videre fremover og bidra til velvære for befolkningen som tilhører oppgavene. Mars morgen Så sett deg i første omgang med utfordringen økonomiske simulering. Du vil se snart gjøre klimagasser som slippes ut som danner en jordlignende atmosfære på Mars. Skyer, regn, elver, innsjøer og spesielt alger endre bildet av Mars mot en fruktbar verden.

Tidens utfordringer

Men med fremme Terraforming se deg selv også overfor nye problemer. Dine Mars kjøretøy, for eksempel, ble skapt for den steinete ørkenen verden og er ikke laget for å kjøre på gjørmete bakken. Vil ressursproduksjonen opprettholdes, må du ta vare på justeringer. Atmosfæren er i utgangspunktet ikke tett nok til å bruke flytransport, med tidsriktig innsats innen forskning du vil være i stand til dyser det senere andre spillere. Husk: Du er på koloni bare en av mange på Mars. Alle spillere hver prøve sammen og konkurrerer om å få størst mulig befolkningen. Retnings beslutninger og sans for timing er viktig hvis du ønsker å effektivt sette deg opp for finalen i denne sci-fi spill.

Sjeldne ressurser gir uventede fordeler, et faktum som er allestedsnærværende i Mars morgen. Handel med andre kolonister og sammenslåing av flere spillere til kraftige selskapene er avgjørende for å gå videre økonomisk raskere. Men samspillet med andre er ikke bare begrenset til dette. Senest når Mars har utviklet seg til en jordlignende planet, er du pålagt å regulere utslipp av klimagasser. Dette kan bare deles med noen andre vipper økosystemet og terraforming prosess kollapser.