summoners War


En verden av små monstre og søte skapninger venter deg i summoners krigen. Konkurrere med dem i spennende oppdrag eller PvP arenaer.

i denne gratis slåssespill og rollespill du oppdage en fargerik verden, men går tom for mana krystaller. Derfor kjemper for viktige clunkers bryte ut overalt. Slik at hele ikke kjører ut av kontroll, ble det bestemt at vinneren av himmelen Arena må bestemme på krystaller. Du føler også arenaen jagerfly kalt og så eventyret begynner som et monster trener.

i Summoners War: Sky Arena du kan oppdage 800 forskjellige typer skapninger. Likevel for hvert trenger du den rette "Summoning rolle", slik at dyrene til forestillinger i det hele tatt. Din første følges bli gitt til deg. Alle andre roller du får som belønning for en kamp.

Tre elementer i rock-papir-saks system

Monstrene er ikke å få en hellhound, men det er noen ganger en søt fairy eller en fet englevesener som du kan trene. Så forskjellige som de kan være, som alle er plassert i en av tre elementene i vann, ild og vind. Hvert element har sine styrker og svakheter som trenger å vite for å ha en taktisk fordel i kamp. Merk: Vann slår brann, slår brann vind, slår vinden vann. Ved runer og power-ups du nivå fighter høy, noe som gjør dem mer og mer.

Sammen og mot hverandre

Disse sterke følges du desperat trenger for de kommende oppdrag til de turbaserte kamper i RPG. Bare for konfliktene i PvP arena, så hvis du konkurrere mot andre spillere, trenger du en godt balansert lag. Form guilds å få kontakt med venner og dele tips om de beste monstrene. Bare hvis du trene tryllet skapninger hardtarbeidende og er klar over kampen for sine talenter, vil du vinnerne av Sky Arena i summoners krigen.