League of Angels 2


De attraktive engler er tilbake. Men denne gangen i en enda mer farlig oppdrag. De trenger din støtte. Er du klar?

Opplev den andre delen av League of Angels serien! Oppfølgeren til den populære anime nettleser spill bånd på med den første grenen av RPG merkevare og forteller historien om sexy engel på. dykk ned League of Angels 2 i en enorm fantasiverden, og erfaring på siden av overnaturlige vesener mange spennende og utfordrende eventyr! Lurer på hvert hjørne nye oppdrag som må møte deg hvis du ønsker å redde verden fra ødeleggelse.

Bruk kraften av englene!

Men før du helt einsteigst i eventyret av rollespillet, er valget av en passende karakter, som en helt på dagsorden. Antallet engler som du kan utnytte for ditt formål, er regelmessig toppet av utviklere Youzu Interactive. du kan både helten og de innsamlede enheter 2 for å kontinuerlig forbedre seg over League of Angels, som du bruker ressurser som du får som belønning for å vinne kamper.

Du kan forbedre ulike attributter av fantasy krigere og understreke din egen spillestil. nye engler legger du hæren din, lagt av deg hennes nederlag i kamp. Andre nyttige enheter som de mektige kamp kjæledyr, kan du vinne og legge den til din arbeidsgruppe i spillet arrangementer.

League of Angels 2

Ta på demoner!

Konkurrere mot spillere og datamotstandere!

Bortsett fra historien, er du selvfølgelig i League of Angels 2 også flere andre spillmoduser tilgjengelig. Du liker å spille mot andre? Test dine ferdigheter i PvP spillmoduser! Er din foretrukne spillestil mer i området PvE, som heller ikke et problem. I dette tilfellet, tar du den med monstre og mørke engleaktige vesener som er kontrollert av AI på. Det er helt opp til deg hvordan du vil nyte spillet. Det er viktig i alle fall en dyktig teamsammensetning. Bare hvis du lykkes, Lokale og lang avstand fighter, skade forhandler og healer smart å kombinere, har du en sjanse til å komme seirende fra møter med stadig kraftigere fiender. 

League of Angels 2

Gjør deg klar for kraftige sjefer.

spillbare uten nedlasting direkte fra nettleseren

I motsetning til den første delen av League of Angels 2 har en Chic 3D-grafikk og massevis av visuelle effekter, å være stolte og la spillverdenen veldig mye i live. Du kan LoA to spille direkte i nettleseren, er en tidligere nedlastingen ikke nødvendig. Selvfølgelig er det som den forrige tittelen til en F2P online spill som passer deg gratis.