Ikariam: Den daglige livet til en nybakte piraterFor flere uker, kan du prøve deg i strategien nettleserspillet som pirater. Men hvilke nye funksjoner er derfor kommet inn i bildet og hva du har i det hele tatt? Vi har samlet den viktigste informasjonen om piratkopiering oppdatering for deg.

Den nye pirat festningen kan oppgraderes i 30 etapper. til pirat festning ligger på den angitte plassen på øya, er du noen nye funksjoner i nettleseren spillet tilgjengelig:

raids

I en plyndring deres fanget deg Kaperpunkte og gull. I spillet er det ni forskjellige turer.

raids

Hva gjør en pirat hele dagen? Høyre, raid plan ... og etter flaske med rom fastsettes noen ganger kjører. Ser sin nær deg mer pirat festninger, kan du angripe dem og få deg Kaperpunkte det.

Kaperpunkte for mannskapet styrke

Med en svak mannskap vil du ikke komme langt. For å oppgradere ekte gradvis for pirat livet, må du bare Kaperpunkte at du investerer i ditt mannskap. Er gjengen din en gang sterk nok forsvare sin egen pirat festningen er enkelt - det samme gjelder for de raids.

Høy score - pirat på karrierestigen

Rum for tøffe pirater lansert ny rekord. Hørt om en spesifikk vurdering periode de 50 beste spillerne, vil du motta en skattekiste.Kilde: Official Website