Fallout Shelter: Thanksgiving, jul og nyttår i …Hvordan det fungerer 3D-touch.

Dagene i bunkeren kan trekkes helt fint hvis du ikke ønsker eller i verden kan postapokapylische. Den gitl spesielt om vinteren. Men endringen kommer. Bethesda har spilt oppdateringen 1.9 og så få deres tilgang til Thanksgiving feiringen. Dette betyr at du kan fullføre spesielle oppdrag, og det er spesielt tilpasset Thanksgiving, design rom. I tillegg vil du finne i lunsj bokser Thanksgiving antrekk. Da er det en forfjamset. I desember venter midlertidige jul og nytt oppdrag som også lover spesielle belønninger.

I tillegg til disse midlertidige endringer, har utviklerne lansert et helt nytt miljø med oppdateringen. Fra nå av kan du sende dine innbyggere ikke bare i forlatte bygninger og nedslitt Vaults, men du la nå utforske grotter. Hvem har allerede spilt Fallout 4 mye, det nye terrenget allerede vet. Selvfølgelig, inkluderer oppdateringen en rekke andre oppdrag, blant annet nye faste og ukentlige oppgaver.

Eiere av iPhone, iPad eller iPod kan se frem til nye klistremerker for iMessage-tjenesten i Fallout design, dessuten når iOS er 10 på systemet. Sendte morsomme bilder for Thanksgiving eller maskoten Fallout 4 Nuka-World, flaske og Cappy.

Kilde: Bethesda Log