The Mighty Quest for Epic Loot: All informasjon på Halloween eventUnder Halloween arrangementet deg, baron av Boshaftingen ulike utfordringer som kan tappes hennes elegante belønninger. Vi har derfor laget en liste for deg som er utvidet kontinuerlig til slutten av arrangementet.

29.10.2013:Den første utfordringen vil løpe frem til 30. oktober kl 15:00. Hvis du i konkurransen hallen bare klarer inntil da, slottet "noe ondt" komplett med tre kroner, får du til gjengjeld en EP-Boost, som automatisk overføres og som ved et trylleslag i inventaret ditt.

30.10.2013:Det er Halloween tid, og det vil hjemsøke ryddig. Av denne grunn, spør du Baron av Boshaftingen, legg opp i morgen i din uhyggelige vegger fem stinkende Kriegerzu. Hvis du gjør det, lokker deg til gjengjeld en fancy gull-Boost.

31.10.2013:Direkte Halloween Baron har en jobb for deg igjen Boshaftingen. Dreper deg i morgen 40 bein Player plyndring av ulike låser og kremer for en vitalitet løft fra. Som med de andre utfordringene i boost flytter neste dag i inventaret ditt.

Belønninger i løpet av Spooky Åpent hus hendelser:

  • 1. Utfordring: EP-Boost 1
  • 2: Utfordring: 1 Gold Boost
  • 3. utfordring: en vitalitet boost