Tiny Island: Nye Pirate puslespill skaperne av Shakes …


Karibia er kjent for sol og piratkopiering. Tiny Island på puslespillet eventyr begynner de mektigste skattejegere gjennom tidene.

gjøre fjerne dekk! Klar til å gå ombord! Med det, får du en kvekkende Parakeet på nettstedet til Tiny Island. Puslespillet nettleser spill med pirat scene er det nye spillet fra Playa Games som lykkes med Shakes og fidget i årevis. Tiny Island er basert på liknende mekanismer for hvordan den berømte fantasy spillet i tegneserie ser og har også den samme sans for humor.Som ville være pirat i Karibien du bygge deg en fremtid med Tiny Island. Ombord båten du tar den på med beleirerne og samle gull og erfaring du investert i utstyr og bedre utstyr. Treasure kart du oppdage ligner dungeon system i Shakes og Fidget ekstra utfordringer. kjempet i Tiny Island, men ikke med sverd og pistol, men en match-3-spill, som du kanskje allerede vet fra Candy Crush Saga eller Bejeweled. Noen av juvelene helbrede deg eller gi ekstra skade, med andre elementer som kan fylle sin krig brystet. 

Spill Tiny Island!Karibia er kjent for sol og piratkopiering. Tiny Island på puslespillet eventyr begynner de mektigste skattejegere gjennom tidene.Spill Tiny Island!Karibia er kjent for sol og piratkopiering. Tiny Island på puslespillet eventyr begynner de mektigste skattejegere gjennom tidene.Spill Tiny Island!Karibia er kjent for sol og piratkopiering. Tiny Island på puslespillet eventyr begynner de mektigste skattejegere gjennom tidene.Spill Tiny Island!Karibia er kjent for sol og piratkopiering. Tiny Island på puslespillet eventyr begynner de mektigste skattejegere gjennom tidene.Spill Tiny Island!Karibia er kjent for sol og piratkopiering. Tiny Island på puslespillet eventyr begynner de mektigste skattejegere gjennom tidene.

Tiny Island er tilgjengelig online spill og som en app for smarttelefoner og nettbrett.Kilde: nettsiden til spillet