Kort snacking: Hitman – Sniper


snap&# 039; du sniper rifle og ben&# 039; du på utkikk. På riktig tidspunkt trykker du i Hitman: Sniper på avtrekkeren ...

Når et par år siden Hitman - Absolution kom på markedet, Square Enix hadde ideen til å fremme spillet i oppkjøringen med en gratis Vorbestellerbonus. Med de såkalte Hitman Sniper Challenge spillere ble tilbudt muligheten til å få en smak før i spillet, og dermed å bygge bro over ventetiden frem til utgivelsen. Nå konseptet blir tatt opp igjen, men denne gangen som et spill for mobile enheter med operativsystemer Android og iOS. I motsetning til tidligere kunngjøringer Hitman er: Sniper ikke bli en free-to-play-tittelen. Som med Hitman Go cirka fem euro må gelohnt.

Last ned app nåsnap&# 039; du sniper rifle og ben&# 039; du på utkikk. På riktig tidspunkt trykker du i Hitman: Sniper på avtrekkeren ...Last ned app nåsnap&# 039; du sniper rifle og ben&# 039; du på utkikk. På riktig tidspunkt trykker du i Hitman: Sniper på avtrekkeren ...Last ned app nåsnap&# 039; du sniper rifle og ben&# 039; du på utkikk. På riktig tidspunkt trykker du i Hitman: Sniper på avtrekkeren ...Last ned app nåsnap&# 039; du sniper rifle og ben&# 039; du på utkikk. På riktig tidspunkt trykker du i Hitman: Sniper på avtrekkeren ...Last ned app nåsnap&# 039; du sniper rifle og ben&# 039; du på utkikk. På riktig tidspunkt trykker du i Hitman: Sniper på avtrekkeren ...

Et par nervepirrende timer på kysten

Verne denne gangen er ikke en høy stige i Chicago, men en idyllisk høyteknologisk villa i den pittoreske bukten i Montenegro. Som en leiemorder Agent 47 Jeg ligger på lur og få forskjellige jobber som må gjøre det fra min etat. Stort sett det kommer av et visst mål. På Villa, i mellomtiden, en bikube av aktivitet. Noen gjester feire, andre diskutere viktige virksomheten og mang en partygoer har det gøy med en liten jente. Mellom de tilstedeværende var mange kriminelle og sikkerhetsfolk skjule, så jeg har alltid å holde øynene åpne og foretrekker å vente et minutt lenger, og det abpasse det perfekte øyeblikket.

Som en kjenner av Hitman Sniper Challenge Jeg vet umiddelbart hvor vinden i denne Mobile kjører spillet og hva bør jeg se i spillet. Foruten min viktigste målet jeg kan de neste oppgavene ikke omsorgssvikt, fordi uten et oppdrag anses ikke bestått. Blant annet kan dette være et spesielt mål score for å få et sikringsskap å briste eller som å sette spesielle forhold som drepte en headshot mens personen er i gang. Den enkleste måten å illustrere dette på en eksemplarisk jobb.

Utdrag fra livet til en Killer:

Min misjon er en mann som heter Markus Krug av - med et hode skudd, er denne begrensningen! Gjennom omfanget av min rifle ser jeg på scenen nøye. Jeg imponere meg gangavstand og prøver å forutse synsfelt. Sakte pulsen øker, trådkorset beveger seg stadig rundt og fingrene på berøringsskjermen litt fuktig. Etter kort tid oppdaget jeg mitt slaktoffer, men det er omgitt av sikkerhetsvakter. Nå er det tid for meg å forbli rolig og vente på riktig tidspunkt. Når han er på vei ut og samtidig la hans livvakt for en stund alene, jeg gripe sjansen. En rask dytt på berøringsskjermen og den virtuelle tilbaketrekking fort bakover. I neste øyeblikk ser jeg en stor fontene av blod i området legger bak offer på vegger, gulv og vinduer. Det er stor spenning i villaen, men min oppgave er fullført, og ingen har noen ide om hvor skuddet kom, og at jeg er den skyldige. Noen få minutter senere har jeg min debriefing.

Bedre utstyr - høyere rating

Som i denne typen, de ca 150 arbeidsplasser fra å spille på den montenegrinske kysten. Dette etterfølges av en kort orientering og avhengig av hvor vellykket jeg var, hyller det kull eller komponenter for rifler. Det er 13 av disse Blunderbuss som også kan kjøpe noen. For den langsiktige motivasjon, men gi globale rangeringen, som jeg kan sammenligne land med leiemordere fra alle hjørner. er alltid små detaljer rundt det, så jeg må ta hensyn til nye ting hele tiden endre I tillegg til Villa og.

Impression ligge på lur i en halv time:

Hitman: Sniper kan skli meg inn i huden av en leiemorder. Jeg må slå av på et strategisk og forsiktig tilnærming ulike mål og oppfylle sideoppdrag. Etter kort tid spillet hadde fanget meg, nok en gang. Kontrollen fungerer fint for en moderat justering periode. Men det er en tablett mye bedre å spille enn en smarttelefon, fordi større fingeren er, jo mer han skjult fra handlingen. Schade er egentlig bare at det er bare ett sted. Så vakker Montenegro ser også litt mer variasjon ville sikkert ha gjort tittelen ikke avta.