Farmville 2


På Facebook vil fortsette sådd, matet og høstet. Med Farmville 2s er nå lykkelig i 3D.

med Farm Simulering Farmville Zynga har landet på Facebook en skikkelig suksess. I Farmville 2 er etterfølgeren som kommer sammen med en oppfrisket grafikk og mange nye muligheter. Bære selv for en broket moro på nettet gård. The Farm Spillet tilbyr deg en fargerik tegneseriestil i 3D.

Brette opp ermene og gikk på jobb!

du velger en gård i Farmville 2, starter du med planting og høsting av deilige tomater. Etter en kort veiledning du vet du har bra ut på din stykke land og erledigst en oppgave etter den andre. I butikken på spillet du kjøper frø og plantet gresskar, jordbær, løk, reddiker eller poteter. Alle typer friske og sunne delikatesser trives og vokse i feltet.

I tillegg vil du også finne et bredt utvalg av frukttrær i gården spillet som du også kan sette på gården din. Regelmessig du slår en runde på gården og plukke modne epler, pærer og andre godsaker. I tillegg er det også ulike dekorative gjenstander som du slår på land til et virkelig blikkfang. Dyr kan heller ikke være mangler i landet! Enten sau, hest eller ku - i butikken kan du finne mange søte følgesvenn til deg at du må ta vare på gården.

Bonden selv ikke alt

Fôret - hvordan ellers kunne det være annerledes - du produserer selv dette du legger ut for fôr møller og proppe dem fulle av ulike grønnsaker .. Innen noen få sekunder tror du har fersk mat for dyr avgifter i hånden. Velfødde dyr å takke, blant annet med egg eller melk. Så hørte det.

I tillegg tjene penger er på allerede velfylt to-do liste. I tillegg til gården vil du finne en liten stand hvor du slår grønnsaker og andre produkter i kontanter. Dine penger du investerer i så nye dekorasjon objekter, dyr og mye mer.