Skyforge: New PvP modus i MOBA stilSkyforge

I gratis online rollespill Skyforge kjempe deg ikke bare mot AI kontrollerte fiender, men også raser i PvP. Som er en stor fan av å slåss med og mot andre spillere kan kose seg i en ny modus umiddelbart. I "Golem Battle" er en variant som er sterkt minner om klassiske Moba som League of Legends eller Dota 2: To lag med fem spillere kjempe på et kort på begge ender av to bygninger står, repeatere kalt , Målet ditt er å ødelegge repeater av motstanderlaget. For dette må du, men de neste fire defensive strukturer ut av veien. Her vil du få hjelp av AI-kontrollerte golems, som er produsert av repeatere.

I "Golem Battle" -modus for Skyforge prestisje alle spillere vil bli utjevnet. På denne måten har ingen fordeler på slagmarken, fordi han har spilt mer enn andre. Så det avhenger av dine ferdigheter med mus og tastatur eller dine ferdigheter med den valgte klassen og godt samarbeid.

I tillegg til utgivelsen av den nye PvP modus i Skyforge utviklere Allods også en Samlerutgave teamet har annonsert låse opp nye klassen drapsmannen med henne umiddelbart, den delen av den kommende "Ascension" er forlengelse. Som navnet antyder, er de nye strekker seg en avstand krigere som kjemper med to pistoler og selv foretrekker å angripe ganger for å stokker av dynamitt. Den aktuelle samleutgaven vil koste 39.99 euro i utgivelsen av den nye add-ons for Skyforge. Hvis du gjør det snart, vil du spare 10 euro. I tillegg til umiddelbar tilgang til de væpnede mennene fortsatt tilbyr en eksklusiv drakt i ti dager premium status, 7500 Argents (premium valuta) og 100.000 studiepoeng.

Med Samlerutgaven har du lov i gunslingers "Ascension"Spill -release umiddelbart, mens alle andre må låse den opp først.

Kilde: Pressemelding