Star Wars – Commander Heroes OversiktIngen ødelagt Dødsstjernen uten Luke, ingen Darth Vader uten Obi-Wan Kenobi - ja, ikke engang en solonummer uten Wookie sidekick. Hva ville Star Wars har ingen helter? Klart at hovedpersonene fra filmene i mobilspillet av Star Wars-sagaen spille en avgjørende rolle. Men selv den allmektige Empire har i Star Wars: Kommandør av spesielle hovedpersonene som ikke gir i så lett liten. Hva Chewbacca, Han, Leia og heltene fra Empire så på den har, og hva du bør ha så oppmerksom på alt du lærer i denne Star Wars Commander tips.

Generelt

Bortsett fra enkelte virksomhetsrelatert spesielle operasjoner, har du muligheten til å bruke helten enheter bare i PvP kamper med andre spillere. I arrangementer og eventyr scenarier (den historien) må du i stor grad kvitte seg med dem, selv om deres trening skal være gjennomført og de twiddle sine tommelen i basen din. Heroes mobiliserte sine helter kommandoen. Som medlem av opprørs kan du bygge denne bygningen fra hovedkvarteret nivå 3, selv før fabrikken. Innenfor Empire Heltemot er mye mindre vanlig. Du kan enhetene av helten kommandoer før senere, etter å ha automatisert masseproduksjon (fabrikk hovedkvarter fra nivå 3) vinn for din sak. Også gjør, fordi de såkalte heltene konsekvent gjort følelse av skreddersydde og spesielle modifikasjoner til eksisterende krigsmaskineriet i riket. Avhengig av hvilken versjon av helten kommandoer du har en eller flere av de mektigste helten enheter. I tillegg kan de verdiene øker hver helten i forskningssenteret.

Mer om Star Wars Commander
 • Tips for infanteri opprører
 • Imperial krefter i oversikten

Heroes of the Rebellion

Han Solo er en reell Warhorse. Som en smugler har han lært å Ekes ut og også reflektere sine overbevisende verdier. Den første helten på den gode siden av Kraften er utrolig kvikk, vedvarende enn noen Wookiee krigere, og dessuten et dusin ganger så farlig! Mens vanlige soldater faller i kamp mot Stormtroopers som fluer, er Han Solo modig og lojal til slutt: en fryktløs ridder som har en fantastisk første i fiendens base, nøytralisere skjoldet generator og forresten fortsatt tilgjengelig rydder vei for alle.

Han Solo

 • Kostnader på nivå 1: 1000 Studiepoeng
 • Fra Heroes Command Nivå 1

Ingen bør Chewbacca le, ikke spesielt når han er på reise med sin armbrøst. Denne kåpen carrier er en skikkelig super-Wookiee. Han kan gjøre alt som en normal Wookiee kriger draufhat, bare mye bedre! utstyrt utrolig vedvarende og med imponerende innflytelse Chewbacca ofte tar på sin egen hverandre forsvaret. Hans favoritt mål er faktisk at av alle Wookieer: tårn!

Chewbacca

 • Kostnader på nivå 1: 1000 Studiepoeng
 • Fra Heroes Command Nivå 3

Leia Organa er det best at opprøret har å tilby! Utrolig sterk i takle, rask og utrettelige, er frihetskjemper på slagmarken. Med preferanse tar fiendens infanteri og stridsvogner på korn, som de umnietet som om de var spiker i kisten til keiseren. Selv om begrepet en-manns hær ikke virkelig passer: Hvis brukt riktig det erstatter alene en hel bataljon av enheter - og bare trenger et sted i troppetransportskipet som de andre heltene i opprørerne også.

Leia Organa

 • Kostnader på nivå 1: 1000 Studiepoeng
 • Fra helter kommandonivå 5

Heroes of the Empire

Eksperimentelle krigsmaskiner er den keiserlige svar på heltemot av opprørerne og pansrede motstykke til Han Solo, Chewbacca, og Prinsesse Leia. Et tidlig eksempel på eksperimentering er Veteran AT-ST, en stål støpt monster med ildkraft som er uten sidestykke. Med ett, to skudd denne maskinen bringer den mest menige opprør saken. Bare for sammenligning: Selv i standardversjonen av veteran-AT-ST er mye sterkere enn Leia Organa med ellers sammenlignbare verdier.

Veteran AT-ST

 • Kostnader på nivå 1: 1000 Studiepoeng
 • Fra Heroes Command Nivå 1

Mer utholdenhet gir neste spesiell-runner i rekkene av imperiet. den AT-MP Mark III har akkurat det mangler så mye av standardversjonen: bevegelsesfrihet og fremfor alt en stor feit rustning, slik at gjennomtrengende kraft av rakett salvos komme til sin rett. Pålitelig byttet fra denne bragden mekanisk krigføring fiendens posisjoner. Så fort Visste du tårn aldri jevnet med jorden!

AT-MP Mark III

 • Kostnader på nivå 1: 1000 Studiepoeng
 • Fra Heroes Command Nivå 3

Hvis du allerede gjør AT-AT i standardversjon moro, vente til tider som de store svarte bror parter feire! Når du starter angrepet med ham, tramper på Elite AT-AT gjør mot fienden skjoldgeneratorer, og at opprørerne danse til sine laserstråler. Med denne giganten på dansegulvet ikke virkelig bryr seg at han selv flyttet tregt, fordelene som de andre verdiene er helt overbevisende. En ting til slutt. Styrken helter er mest effektive når Elite AT-AT: bare ett sted i troppetransport (i stedet for 30)!

Elite AT-AT

 • Kostnader på nivå 1: 1000 Studiepoeng
 • Fra helter kommandonivå 5

Kilde: Spill