ELOA: Elite Lord of Alliance


Legg ut på en viltvoksende verden og gå fra nybegynner til den absolutte eliten helter.

Pure hack'n'slay handling venter på deg i anime spill ELOA: Elite Lord of Alliance. Med et mål helt trekke deg ut i en fantasiverden, som lurer på de utallige farer. Samlet sett er du i denne free-to-play MMORPG fem spillbare klasser og fire løp å velge mellom. På hvilken av dem du velger er nøyaktig, forblir en og igjen bare for deg.

Blant annet kan du oppleve en mage eventyret og sette seg ned med ildkuler for å forsvare eller fokuserer du på kalde ferdigheter. Eller du ta en pil og bue og verbreitest Archer piler med eksplosiv frykt.

Ulike kampstiler

i ELOA: Elite Lord of Alliance utkjempes - og ikke for lite. Hver karakter klasse har tre forskjellige kampstiler. For å score poeng i kampen med overraskende angrep, er det derfor viktig å endre taktisk smart mellom de forskjellige kampstiler og å velge riktig på riktig tidspunkt. I PvP-kamper er kan derfor aldri krasje ryddig. Bare hvis du alltid holde motstanderen i øynene og vite hvordan kampstiler han kan tegne, har du en sjanse til å vinne. Bruk dine ferdigheter én på riktig tidspunkt og sikre deg en seier etter den andre.

Tonnevis av oppdrag, skapninger og kostymer

Men i MMORPG ELOA: Elite Herre Alliance du ikke tilbringe hele dagen prøver å banke opp en motstander etter den andre. Fordi i tillegg vises i ulike oppdrag, som er i deg. Har du noen gang føler mer eventyr, så du prøve lykken på dungeon raids. Egnede ledsagere vil du finne takket være forekomsten gruppen ser på spillet, slik at du gjør det i ELOA: må aldri ta Elite Herre Alliance alene med overveldende motstandere. I løpet av spillet vil du møte utallige skapninger igjen og igjen. Selvfølgelig, du har alltid muligheten, visuelt justere din helt og satte ham i en fancy drakt. ELOA: Elite Herre Alliance som mål å gi en sofistikert Creatures- og kostyme Arcade operatører WEBZEN I henhold.