Agar.io: New spillmodus med mørke virus ved startMørke virus i eksperimentell modus

Gratis spill Agar.io nyter bare rask popularitet. Ikke rart utvikleren eksperimentere bak indie rammet flittig med nye spillvarianter. Inntil nå har du hatt muligheten, som individuelle jagerfly alle til å konkurrere mot alle eller gjensidig sluke deg i gruppen modus. Nå kan du finne en tredje spillmodus kalt "eksperimentelle" i tillegg til disse to tidligere modusene "FFA" og "team". I den var i dag, noen av de nylig introduserte innovasjoner aktive:

  • Det er ikke bare grønne virus, men også noe større, mørkere virus på feltet. Disse regelmessig generere ekstra konfetti, så de små, ubevegelige sirkler for å fortære.
  • Hvis du kaster en del av vekten din på W nøkkelen til et virus, presser denne delen av viruset. Ideell utbrudd kan av gigantene!

Som navnet på den nye modusen antyder, er disse eksperimentene som alltid endrer igjen eller kan fjernes helt fra spillet. Vi har vært vitne økter der du vil bli sugd ut av grønne virus, bør du komme for nær. En annen gang har mørke virus mindre celler fullstendig ødelagt og omgjort til konfetti. Når du har nådd en viss størrelse, vil du bli tvunget til å dele i Agar.io eksperimentell modus for virus. Eller ikke. Avhengig av hva som blir eksperimentert.

Kilde: Spill

Oppdater 14:10: Foreløpig kan du mate sine virus ved hjelp av W-tasten, blir de mørke konfetti gytefisk tilsynelatende slått av i øyeblikket.

Oppdatering: 14:50: De mørke virus er tilbake. Du er for liten og nær hennes vilje, pulverisert henne.