Fallout Shelter: Tips for flere flaskekorker på kontoFlink til å gjøre forretninger med ressurser utviklet i dette spillet som en skikkelig utfordring. Jo raskere du utvide din bunker og flere beboere du bryter ned dørene, jo mer vann, mat og energi trenger det også. Og for å bygge nødvendige fasiliteter eller forbedre sin tur hetter er nødvendig.

Men hvordan får du i Fallout Shelter mer hetter uten å bruke penger? Vi har sett på mulighetene et nærmere.

Du står fortsatt i begynnelsen og vet ikke helt hvordan du klarer en god start? Så ta en titt på våre nybegynnertips for Fallout Shelter verdt.

oppnå de første målene

Se hasteoppdrag (kalt i stykket mål) som står ved valgene i Fallout Shelter. Hver dag kan du avviser et objekt av denne, men en mer slips. Hva belønningen er skjult bak mål, kan du se direkte. Noen ganger er det verdifulle Matpakke, hvor alle slags verdi er skjult, noen ganger får du en stor del Kapsler bar på klo.

  • Forresten: En matboks er en verdig sak. I hver pakke finner du fire kort, inkludert minst ett sjeldent eller bedre. Med mindre du ikke har tjent deg matboks betyr oppnådde mål, det er dem, men bare for kontanter.

Så raskt noen endring kommer sammen.

la planering 2. Beboere

Som dere overlevende til å fungere veldig enkelt, la dem lære og klatre i den fasen. Hvert nivå gir deg hetter. Dette er ikke for massene, men også små husdyr er mor til crap. spredt over hele dagen kommer det allerede mye noe sammen.

3. Badlands ekspedisjoner er alltid verdt!

Hvis du bor sendt til "frisk" luft, returnere de mest tilbake med mye erfaringspoeng. La henne de spasere gjennom området litt lenger, vil de sikkert finne hetter - innsatsen er verdt det. I tillegg er du glad i mange tilfeller flere våpen og antrekk. Skulle du elementene trenger ikke du kan også selge dem. Men ikke så mye i det for deg. Mye viktigere er derfor å gi alle innbyggere med våpen og klær.

  • Forsiktig: Før du sender noen til Badlands, bør du utstyre den med elementer. Uten et våpen sjansene for beboeren er faktisk ganske dårlig. Kjører er virkelig dårlige, må du stappe snart mindre en sulten liten munn ... så ville du mangler, men også en arbeider.

264 flaske caps og en pistol - takk, Johnny!

4. bruk hastighetsmodus

I produksjonslokaler har du muligheten til å forsere arbeidet litt. Dette gir deg ikke bare raskere nødvendige ressurser, men også erfaringspoeng og hetter - hvis alt er vellykket. Hvor mange av dere får hver, kan du se på forhånd et rom i oversikten. Vær oppmerksom på ulykkesrisikoen - opp til 30 prosent (opp til kanskje 35 prosent) er ting ofte god, men som flaks spiller en viss rolle. Ellers gjør du sikker bekjentskap med kakerlakker eller hennes utløste en stor brann.

5. Se daglige rapporter

Bethesda rangert deg! Rett ved siden av oversikt over dine mål er deres daglige rapporter. Den lykkeligere mennesker er mer karbon til deg trygt. Bemerket her er at du er nødt til å faktisk plukke opp belønning. Samtaler din daglige rapport, ser ut som du har leid deg og klikk nedenfor på caps flaske.

2 dager, 230 kapsler - tross alt!

Andre alternativer?

Du vet noen flere måter å få i Fallout Shelter lett å flaske caps? Deretter kan du bruke vår kommentarfunksjonen og forråde oss, hva du får ut deg!