Olympus Rising: Nytt spill fra skaperne av Royal Revolt …Slaget av gudene har begynt!

Utgiver flaregames og utviklere Keen Flare (Royal Revolt 2) kunngjorde i dag den verdensomspennende lanseringen av den nye gratis-to-play action-strategispill Olympus Rising. Du kan app nå tilgjengelig for nedlasting for iOS og Android, og starter med en gang med byggingen av det gamle imperiet.

Olympus Rising er en blanding av bygningen strategi og action MMO. Du tilbringer en stor del av tiden med etablering av en akropolis som deg - sikrer med en hinderløype av feller, forsvarstårn og annet utstyr - så tidlig som Royal Revolt andre Tross alt, trenger du ikke ønsker slik at andre spillere du stjele dine ressurser.

men sine egne trekk i krig og prøvde å erobre flere og flere øyer. For å gjøre dette trenger du en mektig hær i Olympus Rising, som er tilgjengelig for deg i løpet av tiden mer slagkraftige enheter. troppene dine i mobilspillet mytologiske helter som Herkules, sønn av Zevs, og den vakre Helen støttes. Du kan også ty til ville dyr, som slo enhver fiende fra begynnelsen på flukt. De guddommelige helter og skapninger har spesielle krefter som kan bruke det for ditt formål. Det anbefales å nettsted på erobrede øyene også enheter, slik at andre spillere ikke har så lett tid med det, ta bort deres land igjen.

Fordi du ikke er alene i verden av gudene på Olympen Rising, er det selvsagt også mulig å bygge allianser med venner og arbeide sammen for å erobre den antikke verden.

Foreløpig er det bare Olympus Rising for Android og iOS, men det er ikke utelukket at snart en versjon for Windows vises. Flaregames publisert apps ofte i Microsoft-app-butikker.

Kilde: Pressemelding