Age of Empires: Castle Siege


Kampene i Age of Empires gå til neste runde. I denne tittelen til den berømte strategispill serien forvente deg episke kamper ...

Igjen, kaster du deg inn i et annet spill til Microsoft "Age of Empires"Series i kamp. Før det i Age of Empires: Castle Siege, men går rett på sak, er valget av en sivilisasjon som venter. Du velger en av seks forskjellige sivilisasjoner, inkludert for eksempel germanere. Hver fraksjon i dette tilfellet har enkelte enhetene. Så det går for deg å slå din slottet gradvis inn en uinntagelig festning. Dette er også et presserende behov for dagen i dag fiendens tropper finne veien til deg og prøver å ødelegge vegger, og til slutt å storme slottet ditt.

i Age of Empires: Castle Siege du utvikle din lite område til en blomstrende by, og prøver å ha rikelig med ressurser på lager, som det er mulig for deg å bygge flere bygninger og oppreist. Befolkningen trenger næringsrik å stå til tjeneste. Til slutt, gjør du deg selv i å danne stridslystne enheter som gir slagsmålet sitt beste. Med aktiv støtte forsvare deg ikke bare dine slottsmurene, men blir klar til å kontre. Mange enheter er det derfor trene i tid og sende til store kriger erobring. Også på modige helten ikke mangler som støtter deg i dine prosjekter. Du velger selv hvem som representerer deg i kamp til side og av hvem du gi avkall på.

Historiske kamper du opplever i Age of Empires. Castle Siege på en annen måte når han Totalt venter deg 10 historiske slag, blant annet "Beleiringen av Marienburg" eller "Erobringen av Konstantinopel Opel", Også her bør du nøye veie kan kjempe som du tropper og hvilken taktikk du angir.

Microsofts Age of Empires: Castle Siege du kan på iPhone, iPad, Windows Phone 8 eller spille på andre Windows 8-enheter som har en berøringsskjerm.