Team Fortress 2: Den elektroniske skytespill med en Xbox 360 pad gambleEne eller den andre Konsolero blant dere vil ha en hard tid med mus og tastatur kontroll. Vi kan hjelpe og vise deg hvordan du kan kontrollere 360 ​​gamepad den raske skytespill med en Xbox.

En nedlasting spillet kan fortsatt ser så fantastisk og selv ta en så stor spillelementer, men hvis du ikke kan takle kontrolleren til moroa vil være begrenset. Spesielt langvarige konsollspillere og brukere av klassisk "Granny tips teknikk "(eksklusiv bruk av pekefingeren mens du skriver) har sine problemer med actionbaserte spill. Alle med nok tålmodighet kan håndtere tastaturet trene deg selv arbeidskrevende, eller bytte til andre kontrollmuligheter.Team Fortress 2 kan du også enkelt nemlig med gamepad Microsoft konsollen Xbox takle 360th Til det trenger du en driver programvare som er tilgjengelig for nedlasting på den offisielle Microsofts nettsted eller sammen med en kontroller i PC gaming Institutt for elektronikk forhandleren din tillit. Ønsker du å gjøre en trådløs kontroller for å bruke, kan du ikke koble til, som med konsollen, sjekk ut batteriladekabelen til USB-porten på enheten. I dette tilfellet, trenger du en spesiell trådløs adapter, som anerkjenner input av puten og overføres til datamaskinen. Også er inkludert i pakken.

Har du installert riktig Controller og driver, kan du begynne. Starter kunden om Team Fortress 2 og klikk på Hjem-skjermen "Alternativer".

Deretter velger du alternativpanelet "mus" og plasserer en hake i "aktiver Gamepad",

Går tilbake til den opprinnelige valgområdet "tastatur" tilbake, klikk nedenfor på "Advanced ..." og i sin tur setter en hake i "Developer Console aktivert."

Nå kan du åpne i løpet av spillet, utviklerne konsollen. Står sentralt ikke brukes til spillet, for eksempel, "m", Med funksjonen "bryter utviklerkonsoll" og klikk "ok"For å lagre innstillingene. deretter går inn i et spill av ditt valg.

Når du er i spillet, som du har valgt å åpne utviklerkonsoll knappetrykk. Nå må du bare under "exec 360controller" Skriv inn i tekstboksen, sende og allerede har sin konsoll følelse på PC!