Goodgame Empire


Vil herre og form av soldater som vil hjelpe deg å fange i Goodgame Empire online nye byer!

I gratis nettspill Goodgame Empire du slip du i rollen som en lord av slottet festningen beholde. I denne blandingen av strategi og konstruksjon spill, gjelder det ikke bare å lage en fungerende økonomisk system, men også å utvikle den beste militære strategien for erobringen av nye land. Først bør du ta vare på råstoff forsyning i Goodgame Empire, slik at du kan bygge nye bygninger. Det er viktig alltid å utvide steinbruddet og sagbruket. Ved å fullføre oppdrag du tjene belønninger som hjelper deg med å gjøre byen din til å øke. Du produserer råvarer, bygge fra bymurene og rekruttere soldater. Gradvis vil byen din være mer interessant for nye beboere med skatte du festningen videre oppgradere og selge erweiterst.

I Goodgame Empire strategi avgjørelse

Du bestemmer om du fokuserer på utvidelse av økonomien eller den raske utviklingen av militære styrker. Igjen og igjen tilbys deg i Goodgame Empire oppdrag, flyter litt ekstra gull gjennom sitt oppgjør til byen statskassen. Hvis du Goodgame Empire spille, må du utvikle en strategi og gjennomføre sendes: Hvis du bestemmer deg for å bygge en blomstrende virksomhet, har du fordelen av en stor statskassen. Disse ressursene kan brukes til å utvide slottet og utposter eller lage allianser -. For eksempel, med spillere som har en sterkere militær tilstedeværelse enn deg med dine økonomiske ressurser vil bli en verdifull alliert og nyter beskyttelse av partneren din som du fortsetter å bygge din bedrift jobbe sakte og din egen velutstyrt hær aushebst i bakgrunnen.

Hvis du bestemmer deg for den dominerende varianten og investere hovedsakelig i militæret plass i økonomien, er en dyktig angrepsstrategi viktigst, å vinne avgjørende kamper mot datastyrte fiender og lagkamerater. Uansett hvilken rute du velger, har du fått den i hånden for å bli den mektigste herskeren i Goodgame Empire.

Goodgame Empire

Bak vegger, beboerne føler seg trygge.

Bli en smart generaler!

I tillegg gjelder det i taktisk online spillet Goodgame Empire, danner sterke grupper som kan hjelpe forsvare slottet og angripe andre slott. Strategien spillet i Hamburg utvikler og utgiver Goodgame Studios tilbyr en rekke forskjellige enheter. Disse inkluderer:

  • Spearman
  • bueskyttere
  • fekter
  • militser
  • Mace carrier
  • armbrøst

Av disse enhetene, det er land med langt flere varianter som du kan trene senere i spillet for å gi en mektig hær på fote igjen. 

Skritt for skritt, fra en timber med en liten slott av soldater en festning, hvis kraft området utvides til tilstøtende provinser. Her kan du bestemme om du vil danne allianser med andre spillere, eller om du planlegger å erobre andre land alene og trekker seg unna. Bare en sterk og godt gjennomtenkt taktikk fører til suksess. Derfor Game Empire fungerer bare online og multiplayer-titler. Trefninger og kriger, samt allianser med andre aktører gir de unike dynamikk. Tross alt, alle ønsker å være den mektigste herskeren og tvinge alle andre til knærne - det skal gjelde for alle, men er en strategi som er dømt til å mislykkes. På vei til den største herskere du ikke kan unngå allianser. Og når tiden er inne, vil sjefen sikkert slå til deg og ta de riktige militære beslutninger.

Goodgame Empire - Battle

Hvis du ønsker å være vellykket i kampene, trenger du en mektig hær.

Med allianser til ære

i Goodgame Empire til spillere kan ikke bare bekjempe hverandre, men også delta i taktiske allianser for å utvikle en felles bygge strategi. I sterke allianser nye land å erobre, som er viktig for å få flere ressurser og i markedet kan handles med varer for å styrke den felles økonomiske systemet. Videre kan allianser utvikle seg til mektige militære allianser, der selv spillere som spiller for en tid Game Empire online og få nok erfaring til å tenke i stedet to ganger hvis de tør å angripe.

utvide oppdateringer Game Empire gratis

Gjennom jevnlige oppdateringer av Hamburg operatør Goodgame Studios gir Goodgame Empire gratis innhold for at alltid gi deg nye utfordringer og muligheter. Siden oppdaterings "Heroes Rising" kan du stige opp til heltene som savner helten din karakter en utstyrs og plassere ham i kamper nye taktiske muligheter og krefter, for eksempel. Det er flere helter å velge mellom, alle få unike ferdigheter. En senere oppdatering har gjort det mulig at spillere som spiller som allierte Goodgame Empire sammen Alliance byer kan bygge. Bygningene på Allianz byen - en allianse kan skape maksimalt én by - gi alle involverte ulike bonuser. Alliansene som gjør det til toppen av den respektive rangeringen av sine byer gjøre det fra sine bosetninger og med bolig byer i det rike.

Goodgame Empire - Alliance by

Takket være allianse av byene grad av samhandling mellom aktørene i Goodgame Empire er spesielt høy.

Har vi vekket din interesse og du vil fortsatt prøve deg selv som en linjal og Goodgame Empire å spille gratis? Hva venter du på - får i spillet og planlegge din Castle, bygge allianser og foreslå spennende kamper!