Frozen Free Fall: Olaf basks i den nye oppdateringen


Hjelp Olaf, Anna og Sven i Frozen Free sak å løse ulike oppgaver for å gjenopprette fred og våren kommer.

Olaf elsker sommeren og holder med deg i 30 nye nivåer.

Selv om Olaf er en snømann, han elsker sommeren. snuse blomster, loll i solen og spille på stranden. Takket være Elsa magiske evner, kan den lille snømannen avreagere i størst varme uten å smelte. Etter en lang ventetid, er det nå så langt og for Olaf begynner i mobilspill Frozen Gratis saken i fjor sommer tid.

Last ned app nåHjelp Olaf, Anna og Sven i Frozen Free sak å løse ulike oppgaver for å gjenopprette fred og våren kommer.Last ned app nåHjelp Olaf, Anna og Sven i Frozen Free sak å løse ulike oppgaver for å gjenopprette fred og våren kommer.

I 30 nye nivåer solfylte hennes din puslespill-løse ferdigheter kan bevise. Selvfølgelig er dette tid til å oppdage samleobjekter. Vakre blomster vil bli plukket av deg. Som en belønning venter for eksempel en hvit frost på deg eller Olaf "nysing bonus". de sang snømann stedene gang av krystallene bare flyr så over feltet. Men Olaf er ikke bare lat på sin isete hud, men er også aktiv atletisk. Han rekker deg én gang på tvers over banen og gir det en hel rekke krystaller fra.Så du kan du sette de nye nivåer med Olaf og de andre kjente figurene fra Disney-filmen The Ice Queen, men du må ha fullført alle de 285 nivået på den normale vintermodus.Kilde: Google Play-butikken