Candy Crush Soda Saga


Få din i Candy Crush Soda Saga klar for en ny bunke full av fargerike søtsaker som trenger å feie av banen.

Candy Crush Soda Saga Publisher Kongen prøvde å bygge på suksessen til den populære match-3-spill Candy Crush Saga. Spillet i seg selv er ikke endret, men du forventer mange nye vanskelige utfordringer der hjernen er på tå hev. I den magiske verden av Candy Crush Soda Saga puzzelst du er fra nivå til nivå, men denne gangen er det mer brus i puslespillet. Under sukkerholdig eventyr du avsløre hemmelighetene bak Candy World.

Spille med søtsaker uten karies risiko

Som du allerede er brukt av den første delen av godteri puslespill venter deg i spillet en fargerik grafikk. Alle slags morsomme figurer følge deg i din store reise gjennom den spennende verden og gjøre opp gang på gang underlige utfordringer. i free-to-play mobilspillet gjelder det for deg å sette minst tre identiske candies på rad. Jo større godteri kombinasjon, jo flere poeng lande på kontoen din.

Candy Crush Soda Saga

Kombiner deilige søtsaker!

I noen nivåer vil du finne selv før litt ekkel at du må først og fremst bli fjernet for deretter å jage den underliggende godteri fra brettet. Men ikke fortvil: Med litt tålmodighet, utholdenhet og ferdigheter du klarer å løse selv de mest kompliserte oppgaver.

Tricky kamp-3-spill for store og små aktører

For å fullføre et nivå, må du komme sammen på punkter eller nå en annen destinasjon og minst samle en stjerne ønsket nummer. Bare når du har lyktes, du prøver lykken med neste oppgave.

Candy Crush Soda Saga

Selv gummy bjørner er en av partiet.

Hvis du kombinerer mer enn tre samme fargede godteri med hverandre, du vil også låse opp spesielle søtsaker, som gjør det enda enklere å rense ut spillefeltet og samle poeng. Disse inkluderer, for eksempel, stripete eller papir innpakket godteri som deg - kombinert med andre søtsaker - som bringer mange ekstra poeng ved magi.

ikke mestre en utfordring du ved første forsøk, så du prøve deg igjen på hvert nivå - så lenge inntil maksimalt fem liv opp. Med jevne mellomrom, er et liv kreditert til kontoen din, slik at du deretter gjør deg selv en gang til for gjetting og rynke.