trivia sprekk


Snurr hjulet og bevise hva du har på boksen. Du må utmerke seg i noen kategori hvis du ønsker å gå ned som en trivia mester i ringen.

Med Trivia Crack forvente deg et spørrespill den ondskapsfulle naturen. Selvfølgelig, teller også i dette spillet av generell kunnskap og kjennskap til detaljer om ulike emner. Men hva er så spesielt med spørsmål og svar spillet, lykkehjul som lar deg ulike strategier.

Slik gjør du:i trivia sprekk du samler ulike symboler, seks i tallet. Funny Popcorn, en kullerrunde globus eller rød pensel for eksempel gjør. Hver av disse symbolene er et tema som du en gang gått bra slått. Blant dem er underholdning, sport, geografi og så videre. Bare hvis du klarer å vinne over 25 runder alle eller i hvert fall de fleste av ikonene på sykkelen for deg, er spillet for deg avgjort. Her konkurrerer du mot andre quizdeltakere Trivia Crack og med lov til dem eller stjele annet symbol. For å avslutte en duell, trenger du minst ett symbol. Jada, uten bruk blir det. Når du har vist deg så i et felt, kan du utfordre noen. Dette kan selvsagt også være venner hvis du ikke ønsker å vente på toget av tilfeldige motstandere.

Hver spiller starter med tre ekstra spinn. Dermed kan et nytt utvalg av emner erdrehen, bør du ikke ha den forrige forsøk. Hvis du ikke har noen gratis spins mer, kan du bestille ny deg i butikken av Trivia Crack. Alternativt er det mulig, i likhet med Candy Crush Saga å be Facebook-venner for mer.

Trivia Crack er helt på tysk. I bassenget på quiz spill finner du nå tusen spørsmål med fire svar. Bare én av dem er riktig. Og bare de gir deg hver litt videre til seier. Du kan spille på mobiltelefoner og nettbrett eller Facebook for gratis Trivia Crack.