10×10


Taktikk og kombinasjon av talent er etterspurt i online-spillet 10x10. Målet er å arrangere blokker som sendes og sette opp rekordene igjen og igjen.

Hvis du liker Tetris, er i ferdighetsspill 10x10 også føle seg helt. Den free-to-play online spillet kan du bare skrive i nettleseren din for å spille - så ofte du vil, og så lenge du vil. Det er ingen restriksjoner. Spillet er veldig lett å forstå, men hvis du virkelig ønsker å rydde opp mange poeng, den trenger litt trening og en rekke taktiske ferdigheter og krefter fradrag.

dermed den innledningsvis nevnte relatert til Tetris er fordi du arrangere dem i 10x10 lignende blokk figurer som i de klassiske puslespill. Navnet på spillet sier alt. Styret består av ti ganger ti felt som du bruker som sendes til plass til så mange blokker. Imidlertid er gameplay signifikant forskjellig fra Tetris. Her skjemaene ikke faller fra taket, slik at du einordnest snart som mulig. I stedet du ser i 10x10 på tre nederste blokk formasjoner som du kan sette i felten på vilje ved å gjøre dem enkle platzierst dra-og-slipp. Når du har fullført en ti rad i horisontal eller vertikal retning, blokkene forsvinner, og det er plass til nye.

kombinere blokker og slå den høyeste poengsum

Svært viktig i 10x10 det til brainstorming litt Tetris-prinsippet. Du må ikke bare fjerne de nederste radene, så gli ned toppen. Blokkene på bordet er faktisk fast, slik at de kan også "flyter i verdensrommet", uten å ta noe ligger. Fremfor alt, bør du sørge for at du lar nok plass for svært store former. Et spill i 10x10 er da over, hvis du ikke har plass til flere blokker, fordi ikke nok feltene er gratis. Målet med kombinasjonen spill er rett og slett å alltid treffe egne høye score - og bare slappe av litt på PC-en.