Klondike


Velkommen til det kalde nord. Ditt liv vil endre seg radikalt i disse breddegrader, så kle&# 039; deg før varmt i Klondike.

Den gamle mannen ser ut til å ha gått bort. Achje. Så skjer for å være den måten ting i online spillet Klondike, fordi du ikke kan endre noe, dessverre. Livet går videre ... denkste!

Selvfølgelig, du gjør deg selv i Alaska på jakt etter ham. Heldigvis, men ikke uten startpakke. Men pass på, eventyret i denne gratis bygge spillet har alt.

En viktig oppgave for stor eventyrer

i Klondike bygger du deg takket være arven etter faren din et nytt liv. du har melket en ku eller matet kylling aldri, men for å overleve i den harde verden av dette online spillet, må du ha mer i stand til å rase med øksen som. Du vil se at hardt arbeid belønnes i Klondike. Før du vet ordet av det, et sagbruk bygget i hagen og du vet vei på kort tid. Sommeren er kort i dette landet, så skynd deg bedre med kjøp og bygging. Den vennlige mennesker i Klondike eller andre spillere gjerne hjelpe deg, bør en oppgave fortsatt være for stor.

Samlerens lidenskap er opphisset

Har du en gang satt opp, går du utforske. Mange elementer det er dette online spill å oppdage og samle. Og derfor er ment for utvidelse eller leiren ikke bare råvarer! Sjeldne samleobjekter vises her og der i Werkelei. De fleste av disse elementene er sortert i sett: Har du sett ferdig, vinner du neste verdifull erfaring og viktige nøkkel objekter vil videre forveien du i bygningen spillet Klondike. Så ser rolig enda en gang etter at gresset når du er på ekspedisjoner eller se på deg i mer detalj i bygninger av dine venner til.

På eventyr tur

På kartet over Klondike lære deg hvor det kan fortsatt drev overalt. Hundrevis av kilometer gjennom villmarken står foran deg, bør du gjøre deg på turen. For mange av de stedene du åpenbart trenger riktig utstyr som et telt eller en oljelampe. Også mat for sledehunder er absolutt nødvendig, vil du ankommer helbrede foten. Med nok utholdenhet ser du ikke bare å snart finne en stolt eiendom og godmodig venner i spillet, men selv din første gull vene. Minst så vet du at eventyret var verdt i Klondike. Og kanskje det er noen punkt enda en gjenforening med den gamle mannen?