Hearthstone Preview: Naxxramas – Alt du trenger å vite!På sommeren endelig kommer enspiller utvidelsen 'The Curse of Naxxramas for online kortspillet Hearthstone. Her, du prøver å rive dem ut av hendene på Lich kel'thuzad den gamle nekropolis Naxxramas. For at du har beseiret 15 av hans håndlangere og får 30 nye kort. I tråd med utvidelsen vil det være et nytt styre.

Det nye styret.

Blizzard er allerede med ujevne mellomrom det nye kartet kjente. Dette er spesielle kort som er skreddersydd til enten nye karakterer eller gamle helter. Til slutt, ville dyr kortet Webspinner ble presentert, som beriker jegerne dekke i fremtiden. Også bruker dette kortet den spesielle egenskapen 'dødsralling' går sin effekt når tjener dør. Det er også det store problemet for utvidelse. Mange av de nye og gamle kortene kan gjøre med denne evnen synergier og dermed skape helt nye måter å spille på.

På de neste sidene kan du forvente:
  • De fem vinger - gameplay og kostnader
  • Motstanderne - 15 sjefer og endelige sjefen kel'thuzad
  • Kortene - alle nye 30 kort

Så den eneste spilleren fungerer

Hver uke vil bli vist en av de fem vinger, og du kan du kjøpe tilgang dit enten med erspieltem spillet gull eller ekte penger. Den første vingen er gratis i alle fall. Da konkurrerer du mot de tre sjefer og få per vinne et kort.I likhet med den første opplæringen, kjemper du i fem forskjellige områder på rad mot 15 AI motstandere. For hver beseiret sjefen får du en av de nye Naxxramas kort. Lukker henne hele fløyen av, får du en legendarisk kort. Så på slutten har du muligheten til å ringe 20 kort med fem Legendary din egen. Imidlertid har utviklerne allerede annonsert at det vil være en annen legendarisk sjette kort. Etter en vellykket gjennomføring av alle vingene venter på deg et annet hinder for eksistensen av som du vil bli belønnet med en annen legendarisk.I tillegg vil det være ni klasse utfordringer. I denne modusen får du en ferdig fighter cover, for eksempel, og da må dermed beseiret en av de nye tegn. For hver seier det er en spesiell klasse kortet for deg. Dermed totalt 30 nye kort venter på deg i single player. Hele ferdigheter er derfor bedt om å forlate som en vinner styret. Utviklerne vil oppfordre deg til å også prøve ut nye måter og spillestiler.

Oppdater 10.07.: I enspiller utvidelse Naxxramas vil det også være mulig å vinne i de enkelte distrikter for å få kortet, gull versjoner. Opprinnelig ble disse vurderes av utbygger som en belønning for klassen utfordringer i Heroic modus. Siden dette er imidlertid være svært vanskelig, har utviklerne bestemt at hver disse gylne billetter kan etablere seg fra uforståelige støv. Den eneste betingelsen er at du må ha den originale kortet, så kan du se gjenopprette den gylne når som helst. Dette gjør det mulig å ha alle gullkort og samlere.Kilde: forum

Dette koster deg moroa

Bortsett fra tilgang til første vingen, den pest kvartal, vil ikke være gratis de andre fire. Dette vil betale deg med i spillet gull eller ekte penger. Konkrete priser ennå ikke eksisterer. Men siden tilgang til arenaen allerede koste 150 gull, en fjerdedel av tilgang vil sikkert bli dyrere. En stigende prisen er også sannsynlig også, så til slutt, et område 600 gull eller mer kan lett koste. Dette er i øyeblikket, men ren spekulasjon.

Oppdater 10.07. : Nå prisene for hvert kvartal er kjent. Den første vingen, den arachnid vil være gratis for den første måneden, etter som koster hver tilgang 700 gull eller 5,99 €. men Blizzard tilbyr også ulike pakker, slik at kjøp av alle hold på en gang eller bare enkelte kvartalene er billigere.Kilde: Official Website

En liten hær av nye fiender

Heigan den urene

Den eneste virkelig vært kjent utfordreren er Heigan den Uren, som vil møte deg i Plague Quarter (per juni 2014). Hans evne Legger fiendens tjenere lengst til venstre to skader 'kostnader, i stedet for de vanlige ikke to, men bare en mana og kan dermed brukes mye oftere. Det skyldes det faktum mange mulige kombinasjoner. Hvor smart Heigan men brukte disse spesielle angrep gjenstår å se. Også, tenk deg selv den gigantiske edderkoppen Meaxxna, den Fungusschrecken Loatheb og groteske uhyrlighet lappeteppe. Til slutt skal dere sannsynligvis må spørre pratsom kel'thuzad.Hvilke egenskaper har han og de andre 13 tegn, men er ennå ikke kjent. Utviklerne har imidlertid allerede indikert at noen ganske sprø helten ferdigheter vil være der for å overraske alle.

Oppdater 10.07.: I mellomtiden ble også annonsert, som andre motstandere du må sette deg i de enkelte vinger. 

arachnidGrand Widow Faerlina
Maexxna
Crypt herre Anub'Rekhan
pest kvartalNoth den Seuchfürst
Heigan den urene
Loatheb
militære Wardinstruktør Razuvious
Gothik Innhøsting
Fire ryttere (Lady Blaumeux, Than Korth'azz, sir Zeliek, Baron Rivendare)
konstruere kvartallappeteppe
Grobbulus
gløde
Thaddius
FrostwyrmhortSapphiron
kel'thuzad

Disse nye kortene kan du erobre

Billetter til en Mana

Synergier kan identifiseres - Graveren

Graveren er perfekt synergi kortet.

Dette er kort som er med de fleste andre Naxxramas kort i en fantastisk synergi. Graveren er en billig kort som skulle spille sin avdøde for å kunne spille så mange "dødsralling-tjener" som mulig i samme tog. Billig og nøytrale tjenere som Lepragnom, byttet hoarders eller høsting Golem gjøre i runde seks fra begravelsesbyrå et 4/5 kort. Så er det kort Nerubian egg eller dansere sverd som også er gunstig for sammen fem mana og kan ytterligere styrke taker.

Paladin: En virkelig god hemmelig for en Mana - Avenger

Den nye Paladin hemmelighet.

Dette mysteriet får du til tross for dødsfallet til en tjener en stor fordel. Forutsetningen er at du fortsatt har en annen tjener på feltet. Så før du bruker, for eksempel fortsatt rask din Heroes muligheten for to mana og kaller en rekrutt av sølv hånd oppnå.

Hunter - To for prisen av én - Webspinner

Selv din jeger dekk kan gi henne en ny vilt dyr. Den gunstige liten edderkopp for bare én mana gjør super travelt dekk og kan være den samme i runde en i styret. Som dyre det passer perfekt med de andre jegere kort som utsultet musvåk eller skogen Wolf. Men dette er virkelig spesiell er at det krever en annen dyrelivet på hånden etter hennes død. Dette kan være den mektige kong knase til skogen Wolf til hver collectible dyreliv. Og det er irrelevant om det eier eller dette kortet i seg selv ikke gjør det. 

En gudegave - Zombie Wolverine

Yum, Mjamm

Også en liten tjener med dødsralling er zombie korrosjon. Selv om du kan spille i tidlig, er han din fiende fem liv på hans død som gjør ham til en heller ubehagelig vandøde. Du bør det bare i dekk posten når du er sikker på at du kan dele ut nok skade også. 

Billetter til to Mana

Shaman: New stor makt - Reinkarnasjon

Dreper en tjener skal styrkes for å ha ham tilbake på brettet.

å bringe en skadet latterliggjøring tjener som vokteren av Mogu'shan igjen med fullt liv på feltet som kan redde et liv for en ny runde. Med de mange tjenere dødsralling men vil trolig være mer sannsynlig å finne det de mer hyppig bruk.

Noen ganger kan en kamprop tar litt lengre tid - Echo gjørme

Echoooooooo!

Denne lille tjener for bare to mana er sikkert godt egnet for en Rushdeck. Spesielt bringer han en veldig spesiell kamprop med dem. Ikke så vanlig, er effekten umiddelbar hvis du plasserer kortet på bordet, men på slutten av toget. Deretter er det kopi av gjørma igjen. Også meget effektiv i kombinasjon med buffs som Hand of Protection eller Velsignelse av Might. Så du har, for eksempel, i runde tre to sterke Minions for to mana og kan dermed slå av en eller annen trussel.

Med skumle edderkoppen vil bli dyrt - Strøm Prince Nerub'ar

Netters med en forskjell.

Siden mange tjenere enspiller eventyr Naxxramas hovedsakelig evnen dødsralling besitter, vil du sannsynligvis slå noen triks edderkoppen. Bare la selv alle tjenere med kamprop fra dekk, da effekten fra strøm prinsen vil bare påvirke dine motstandere. Da fungerer som enda en Blutelfenklerikerin veldig dyrt for fem mana på en gang.

Ganske sprøtt - gal vitenskaps

Er det broren til gal alkymist?

Så litt sprø ser av forskere fra allerede, men hans død rasle gave er ren galskap. Ved sin død, likevel gir han deg en hemmelighet fra dekk. I utarbeidelsen av en magiker dekk bør du derfor vurdere nøyaktig hva hemmeligheter mitnehmt henne. Men med tanke på at det kan koste deg fordelen på feil tidspunkt, hemmeligheten atomize å spille, hvis dette dør bare en liten tjener. Litt flaks er en vitenskapsmann så som så.

Ganger tjener som folk vil ønske ofre - Nerubian egg

Det er noe veldig stort fra egget klekker.

For to Mana bytte en 4/4? Høres så veldig bra, men spørsmålet er hvordan du drepe Nerubian egg? Fordi fienden vil absolutt ikke gjøre en tjeneste. En mulighet kan være egget seg med Blutelfenklerikerin + å gi 1 / + 1 og deretter til ram i en sterkere motstander. Det andre alternativet er å gjøre egg til målet ved hennes gir det en hån forsvarerne av Argus eller Sonnenzornbeschützerin. Eller du bruker den nye klassen kart over Shaman gjør reinkarnasjon.

men lett går i luften - Ustabil Ghul

Warriors og Paladins vil bli glad Zoo spillere vil hate ham.

Ghoul er et kort som fungerer godt for en anti-Rushdeck. I tillegg til den lave mana han har tre liv og latterliggjøring. Så han holder den første, to tjenere livet ditt poeng unna. Skulle han bli drept, er han ikke forlate stedet akkurat sånn, men fortsatt tar Odd Minion med ham i døden. Du tar ustabil Ghul i din Paladin dekk, så kan du det med Magic Card likestilling kombinere som setter livene til tjenere på en og samme det eliminerer alle skapninger en motstander.

Flere edderkopper! - Ghostly Krabbler

Alle jegere eller hva?

En annen edderkopp kan installere det på dekk når du har renset Arachnid kvarteret av dyrene. Som med ekte spinnende en sjelden alene, og kommer Ghostly Krabbler later deg to små etterfølger. Spesielt i Hunter dekk slike tjenere gjøre ganske godt. Fordi du har de to og er den fjernende hyene på brettet, vil det bli matet den samme eller bruker du denne arachnid lett å tappe! Å spille med fem skader.

Billetter til 3 Mana

Mage: to for prisen av en tjener og 3 Mana - Duplicate

En annen mektig hemmelighet.

Selv magikeren kan sortere en ny, egen kort i hans dekk. En annen hemmelighet beriket kortet ditt valg. I Hearthstone, er det viktig å alltid ha nok kort i hånden, kan det bare ende et spill uten forsyninger sikkert bli knappe tider. Med dette hemmelig vil du motta to tjenere på hånden som du trygt kan bruke deres gode i neste tog. Skal det være, for eksempel Schildmeista Sen'jin handling, har du to sterke latterliggjøring tjener for neste runde.

Stealth i kombinasjon med en Buff hver runde? Ja, takk. - Shade of Naxxramas

la lett og det er mer kraftfull fra tog til tog.

Det har Naxxramas å tilby trolig en av de mektigste kortene. For bare tre mana en 2/2-tjener er egentlig bare greit. Men dens effekt furtiveness gjør ham usårbar for tjenere og de fleste staver. Virkelig kraftig dette kortet er dens Buff + 1 / + 1 i begynnelsen av din tur. Så kortet bare spille tidlig og deretter forlate, slik at det blir sterkere for hver runde.

Prest: Fra død springer livet - Mørk kultisk

Presten får mer makt i Naxxramas.

Med den mørke Cultists presten får et nytt kort som passer hans stil. Fordi med hans død, gir han en annen tjener livet, gjør store synergier med andre kort kan resultere fra dekk. Har du for eksempel lyset stamfisk på feltet, har dette de samme ni liv og angrep. Skulle du nå übirg to mana og kort Divine vil ha på hånden, er lyset Brut en nesten uovervinnelig 18/18 tjenere. Er i stedet en hån som jern pels Grizzly på feltet, blir det en 3 / 7- tjener. Dette seir vil sikkert koste fienden litt innsats.

Også sverd for å dødsralling - Dancing Swords

Ingen sverd som du kan svinge.

Her er ikke en klassisk våpen som skaper din helt, men en 4/4-tjener. På dette tjener også gjenstand for Naxxramas utvidelse fremstår igjen - dødsralling. Men det er en fordel for motstanderen, fordi han kan trekke et kort. Enten du et tre mana 4 / 4p kortet er verdt, må du bestemme selv. Du vet, noen ganger det kommer an på et enkelt kort for å vinne spillet. Du kan for eksempel styrke graveren med dette kortet, som ved sin evne til + 1 / + 1 blir.

Bare ikke vil dø - Steinhautgargoyle

Jeg er tilbake dahaaa.

Hvorvidt Steinhautgargyole levde ved hans fire livspoeng forblir egentlig mer enn ett tog å bli sett. I alle fall gjør han alt for ikke å dø, og du spiller ham i en prest kan du dekke hans liv selv utvide og dobbel. Men han er på ett punkt for angrep da fortsatt ikke lett, men hennes skuespill indre ild og plutselig Gargoyle slår virkelig hardt.

Motstanderne forvirre taktikk - Death Prince

å leke med døden prins er ikke for nybegynnere.

For tre små Mana dere legger død prins med sin åtte liv, og selv latterliggjøring på bordet. Det alene gjør ham ha et godt forsvar. Skulle han imidlertid forlate dette livet, kaller han en tjener for motstanderen på brettet. Ved første øyekast ser det ganske upraktisk og det kan være, hvis det er en kraftig skapning som Ragnaros den Firelord er. Du kan imidlertid så kanskje noen ganger forvirre strategien til motstanderen og drepe en tjener, som han ønsket å spare den til senere.

Billetter til fire mana

To er bedre - Baron Rivendare

The Baron&# 039; s virkelig det.

Så dette er en av de nye legendariske kortene som bringer Naxxramas. Mens dette kortet er på bordet, om at statsrådene bruke sin dødsralling to ganger fungerer. Så på død av en Beutehamsterers får du to i stedet for bare en kort og en Lepragnom legger fiendens helter med døden fire i stedet for bare to skader deg.

Alltid en demon i bakparten - Empty Rufer

The Warlock er veldig fornøyd med denne forsterkning.

Kortet er lett å ha nok demoner i kortstokken bare viktig, slik at du også kan dra nytte av dødsralling effekt. For så du har sjansen, for eksempel, for å plukke opp en dyr demon som grusomhetene Infernal for seks mana helt gratis til slagmarken. men bemerket at slaget gråte av dette tjener ikke kommer til å realiseres. Følgelig er en hvilken som helst Doomguard med rush bedre kort.

Warrior: Et våpen med splash skade må være godt timet - bitt av døden

Garrosh får et nytt tillegg til pistol kabinett.

Krigeren får i sommer et nytt våpen i hånden. Bite døden skal ikke brukes lett, men hennes. Fordi med bare to holdbarhet er raskt vekk fra vinduet. Går særlig til effekten dødsralling som påfører skade ALLEN tjenere. Så selv din egen, og det er derfor du bør timen det andre angrepet av våpenet godt, ellers vil du bare skade deg. Det er hyggelig at effekten trer likevel i kraft. når den syreholdige slam eller Harrison Jones ødelegge ditt våpen og har så utnyttet henne sitt potensial uansett.

Rogue: En ekkel edderkopp med en fin død evne - Highwaymen Anub'ar

Rogues og Highwaymen enkelt passer godt sammen.

I stedet for å ta gutten Brewmaster eller Ancient brewmaster som lar deg kaste en tjener til hånden, Highwaymen Anub'ar gjør det når han dør. Hvis skumle edderkoppen drept, kan du likevel være lik en annen tjener lagre. Dette er spesielt gunstig for skrantende tjenere som har en mektig kamprop. La oss nevne som Defender of Argus, latterliggjøring gir, eller panikk Kodo, av en tjener ødelagt med et maksimum på 2 angrep.

Druid: Area skade og nye tjenere for alle - hvis det er så bra? - Gave frø

Kanskje bare nyttig hvis motstanderen har ingen tjenere på brettet.

Høres ut som begynnelsen av klassen, som minner om kortet Spirit of the Forest, det du kanskje har vært i kortstokken. Men her må du lese godt, fordi det er alt Servant, som ødela for fienden og alt bli erstattet av Treants 2/2. Å ha en perfekt fordel i dette scenariet, vil du være nødt til å sprute skade som Starfall bruke. Dette kortet er også nyttig, selvfølgelig, hvis motstanderen har svært kraftige tjenere på brettet. Så du kan i det minste redusere trusselen. Kombinert med henne dette kortet Spirit of the Forest, kan ofre sine Treants første og da, men holdt på brettet.

Taushet er gull, ikke sant? - Wailing Soul

Fred til sist.

I seg selv er dette stakkars sjel for fire mana ikke dårlig, men de ta med egne tjenere til taushet, kan også være en ulempe. Etter å ha tapt i denne måte Mock eller død rasle effekter, er absolutt ikke intensjonen. Derfor bør du være sikker på å spille dette kortet kun i kombinasjon med tjenere som ikke har noen effekt, eller ved gamle Guardian. Denne ellers svært stoisk fyren kan da som angriper, og du kan så motstanderen kan fortsatt overraske.

Billetter til 5 Mana

Broderlig kjærlighet? - Feugen

Enten Feugen, Stalagg og Thaddius er brødre å bli sett en gang, i alle fall, de er der for hverandre. Fordi Thaddius kommer som et mektig Avengers på feltet så snart hans kolleger har dødd Feugen og Stalagg. Thaddius med sin 11 angrep og traff punkter definitivt en meget kraftig kort.

Stalagg

Som nettopp beskrevet på Feugen, er det definitivt verdt de to sammen i hans dekk å ha. Stalagg selv sju mål, i motsetning til hans buddy Feugen med bare 4. Annet enn at det er både er legendariske kort som er den eneste grunnen for enhver samler av interesse.

Vanskelig å bli kvitt - Spectral Knight

Hvis du liker Faerie Drage vil elske Spectral Knight.

Dette kriger med den glødende bladet er definitivt ingen hex eller sauer brakt fra feltet. Med sin immunitet mot spells dette ridder er absolutt et greit valg for fem mana. vil drepe en så sterk tjener med en annen Minion nemlig veldig vanskelig.

Latterliggjøring for latterliggjøring - Schlick Pucker

Dobbel beskyttende vegg.

En hån tjener til slam eater med sine fem lige punkter er forholdsvis svak. En fordel det gir deg, men gjennom hans død skrangle fordi det gir deg en ny tilsvar latterliggjøring tjener. Ingen kraftig fordi den lille gjørme har bare to liv, men som vi vet, motstanderen må på fyren fortsatt kom til å stoppe opp og forsinket sitt angrep.

Billetter til seks mana

Bosses gigantisk edderkopp - Maexxna

Edderkoppen er en ond fiende, ikke bare i Hunter dekk.

Denne nye Kartet viser legendariske du noen gang hørt sjefen over Arachnidenviertels. Som keiser Cobra hver tjener som har kommet igjen med dette åtte-legged kontakten dør. Men det er denne evnen kan brukes oftere av sine åtte liv når den lille cobra. Som dyre det passer også perfekt inn i jeger dekk. Med Houndmaster kan du fortsatt gjøre som hån tjener, slik at alle har fortiden hennes.

Billetter til åtte mana

Den ultimate skurk - kel'thuzad

Lich er egentlig ikke halv dårlig.

Det er han endelig motstanderen at vi må kjøre dem ut av nekropolis Naxxramas. Selvfølgelig, det er den kraftige kel'thuzad en legendarisk kort med ganske respektable verdier. Spesielt deg, men inspirere hans varig effekt, som igjen fyller din side av feltet med vennlig tjenere på slutten av hver tur. Siden du gjør en ingen Flamestrike eller annen skade overflaten frykt når du vet at alle bli gjenopplivet. Kel'thuzad oppnås som en endelig belønning etter ferdigstillelse av enkeltspillerkampanjen Naxxramas, og er definitivt verdt alt arbeidet.

Kilder: IGN.com, Official Hearths forum Eurogamer.net, offisielle Hearthstone sosiale mediekanaler