Battlecraft


I TCG, organisere deg en tropp av fryktløse enheter for å sende dem til slagmarken. Dine styrker du putter en mot mytiske skapninger å samle grønne edelstener og låse opp flere kort.

Samlere venner watch out! I Battlecraft kommer det til å sette sammen en kortstokk med forskjellige kort. Å utfordre din motpart til en duell i gratis strategispill, må du du sette sammen et team av væpnede styrker, som enkelte kort er tildelt. Total, det er 16 seter - delt mellom karakter og støtte kort - for å bevise. å velge hvilke tegn, gjenstander og bonus attributter, er helt alene opp til deg. For kampen får du fire tilfeldig valgte kort fra hånden. Derfor er det nesten umulig å forutsi løpet av en kamp situasjon.Strategiske kamper i middelalderen

I Battlecraft kamper er stort sett avhengig av å møte fienden. Mens demoniske infernaler satt på flammende angrep, forhekset skog ånder med sine naturhistorie. Forholdsregler du bør definitivt ta på skjeletter, fordi de vandøde krigere har stygg vane med å få opp igjen og angrep igjen. For å beskytte dine enheter fra visse ferdigheter, kan du plassere dem før den militære konflikten til en plassering av ditt valg. Har kommandant din på AoE skade, bør du sette det best på midten, så han møter med hans evne så mange fiender.

låse magiske kort

er for hver fullført oppgaven grønne skår som belønning. Det er den primære valutaen i free-to-play collectible kortspill. Erkämpfst du deg nok steiner, kan du bytte dem for flere enheter, og dermed utvide dekk. du har mulighet til å kvitte seg med overflødige kort og selge dem til andre eventyrere på auksjonshuset. Det bør være i en kamp kommer til et dødsfall, er at kortet igjen før neste kamp tilgjengelig.