Sword Girls


Legg ut der du konkurrerer du i en fargerik anime verden med en sterk mulig dekk mot alle typer sjefer i fangehullene. På slagmarken, sette deg din skjebne i konkurranse med andre aktører på prøve.

Totalt fire fraksjoner står i online trading kortspill i anime-stil Sword Girls tilgjengelig. Bestem på Vita, Academy, Crux eller Darklore og gå med dekk i kamp. Før du tør å din første slugfest i Sword Girls, foreslår at du først avtale med dekk.

Hver karakter trumfer med svært individuelle ferdigheter som du må bruke sendte i spillet. I kampen så det går rett på sak i Sword Girls. Her punk du test bare hvis du spesifikt ta taktisk de riktige kortene er brukt. i nettspill Sword Girls du måle deg direkte med andre spillere. Du kan ta en spiller av ditt valg direkte be om en duell eller du er på utkikk etter en motstander ut tilfeldig.

I tillegg til karakter kortene vil du også finne såkalte etterfølgere i online kortspill Sword Girls. Mens din karakter er det viktigste kortet i hver kamp, ​​du er tilhengerne brukt som soldater med spesiell kompetanse. Det er også kort som du utfører spesielle operasjoner. Hvis du setter magi i det rette øyeblikket en, må du få seieren på slagmarkene i Sword Girls.

Litt etter litt du slå nybegynner dekk i en kraftig samling av kart, som tillater deg å beseire motstanderen. I tillegg skriver du også fangehull som du møter på vanlige dyr som trenger å beseire den.I anime kortspillet Sword Jenter spør føle deg utallige farer som du kan trosser alene med en sterk dekk. Nye kart du kan finne i butikken. Se etter andre tilhengere og staver som lar deg successfully're alle kampene.