Ikariam


Transform rå land til en blomstrende metropol av en mektig øy imperium! Sett arbeidskraft og råvarer sendte en for å garantere økonomisk suksess for ditt rike ...

I Ikariam er et online strategispill som setter deg tilbake i antikken. den nettspill vil i utgangspunktet drevet som en bedrift og bygge sim. Alt det nødvendige arbeidet som oppstår derfra må først bli overvunnet. Du er på alle fronter samtidig aktiv og vil dermed sette pris på hjelp fra din rådgiver.

Kan pool arbeidstakere å avlaste alle de dyrebare ressurser av din øy imperium. Selvfølgelig er det også viktig at du bygger din øy, forskjønne, representant ausstattest og sikkert spørre tilførsel av motivene på øya. Fylt leiren, har du muligheten til å handle med andre spillere handel. Savner du noe, for eksempel av en viss råvare, enkelt å utveksle en annen mot det. Å fremme teknologisk utvikling på øya sikrer suksess bærekraftig. Et akademi bryr under overføring til forskningsprosessen.

Som så ofte tiltrekker din suksess trolig snart misunnelse av det. Mister derfor ikke forsvar av øya imperium ute av syne, eller vil du ikke være i stand til å beskytte dine eiendeler i tilfelle angrep.

Ikariam står i tradisjonen til mange vellykkede forsøk på å gjenopplive den gamle verden. At det er også dette å være en vellykket strategi spill, viser tildelingen av Ikariam med den tyske dataspill Prisen 2009 i kategorien nettleserspill.

Sikkert her er de detaljerte grafikken i spillet har hjulpet mye. Hun er forfriskende moderne innredet i lyse farger og er bevis på oppmerksomhet på detaljer. Bevis i nettleseren spillet Ikariam Dine strategiske ferdigheter og slå landet inn i en unik storby.