dragon Soul


I denne free-to-play MMORPG du utforske en fantastisk verden full av farer og eventyr. Sammen med vennene du kaster deg inn i hard kamp for kronen ...

I klientbasert online fantasy rollespill dragon Soul raste en forferdelig krig mellom åtte fiendtlige kongedømmer. Helt i begynnelsen du bestemmer deg for hvilken side du vil kjempe. Det er din jobb å hjelpe din valgte Storbritannia kommer til å rive kronen selv, og dermed til å vinne krigen.

I den fantastiske verden av Dragon Soul forvente deg mange vidunderlige skapninger og skremmende skapninger. Den gratis online spill har du muligheten til å velge mellom fem forskjellige klasser og tilpass figuren din i klassiske RPG stil. Det er mer enn 800 oppdrag som ber deg igjen og igjen med nye utfordringer du i Dragon Soul.

I tillegg er det ca 160 ulike ferdigheter som må stadig utvide den. Bare hvis du trener din karakter hele tiden, har du en sjanse til bestått kronen i den blodige krigen.

Den gode nyheten: Du er ikke på egen hånd. I klan kan du finne lojale venner som trekker sammen med deg i kamp. Dessuten, til deg i Dragon Soul kjæledegge på siden støtte deg i kamp.

Et fokus på spillet er på actionfylte spiller-mot-spiller-kamper. Vis hvem som er den andre beste fighter i den virtuelle fantasiverden Dragon Soul. Selvfølgelig kan ikke løse alle konflikter med makt. diplomati er også en viktig del av free-to-play MMORPG.